Атентатът срещу България е в ход

Атентатът срещу България е в ход

Два дни след касапницата в Париж, американският щат Тексас обяви на Обама, че отказва да приема бежанци от Сирия. Има един стар филм на Вим Вендерс – „Париж, щата Тексас”. Историята на един мъж, загубил паметта си, се мъчи да се върне в своя изгубен свят. Всичко се случва в градчето Париж в щата Тексас.

Думата ми е за амнезията. И за числата.

Скърбим за 129-те жертви в Париж. Фейсбук осъмна с френското знаме върху профилните снимки. Не си спопням обаче някой да постави руското знаме върху снимката си при смъртта на 224 руснаци в самолета. Някой да се съмнява, че това не беше терористичен акт? Едни известни французи даже се подиграха с това, пускайки карикатура падащ самолет с текст:. „Най-после порно”. Позорно. Но и ние, българите, още носим позора от натовската ни съпричастност в бомбордировките над Сърбия. Там жертвите бяха над 3000, много от които невинни жени и деца. Амнезия, а?
Сега започна в Европа големият спор мигрантският поток има ли връзка с атентатите в Париж. „Джихадистките движения не се възползват от притока на бежанци, за да стигнат до Европа”, обяви официално министърът на отбраната на Германия Урсула Фон дер Лайен. Странно изявление на фона на изнесените факти, че поне двама от убийците са влезли с вълната мигранти през Гърция. И тя ли забрави как след призива на Меркел: „Идвайте, Германия ви очаква!”, бентът се отприщи и вече и стените не могат да го спрат. Амнезия.

Ето още едно забравено предупреждение. „Каква Европа? Европа я няма вече. Има Еврабия. Какво разбирате под Европа? Този така наречен Европейски съюз с неговата смешна, непочтена конституция, която оставя настрана, тоест отрича нашите християнски корени, нашата същност?”

Казва го великата Ориана Фалачи. И то през далечната към сегашния гигантски проблем 2004 година. Тогава все още имаше граници, които се пазеха и закони, които се изпълняваха.

След парижките атентати Франция вече затвори границите си. Без съмнение това ще направи и Германия, както и другите желани дестинации – Швеция, Дания и Австрия. Гърция ще не ще ще трябва да спре доставката на емигранти франко граничния пункт. Законите ще започнат да се спазват и неполучилите статут ще бъдат връщани – по последната им регистрация. Това ще бъде атентатът срещу България. На нас не ни трябват бомби. Просто трябва да ни върнат стотина хиляди бежанци обратно. Да ги гледаме – с нашата социална мощ, с нашата здравна каса. Жална им майка. По официални данни има вече 7500 мигранти, които са направили запитвания и искат да се върнат в България.

Атентатът срещу нас всъщност вече е в ход. По последните демографски данни, България намалява с най-бързи темпове в света като държава. Тя се срива с 10,1 промила, които се получават от разликата между раждаемост и смъртност. Населението изчезва с катастрофални темпове. Освен това през последните 10 години за 60 % от новородените деца българският език не им е майчин.

Не е трудно да се предположи каква ще е картината в родината след 20 години. Етническите българи ще са малцинство. Ще бъдем истинска, процъфтяваща мултикултурна държава. И всичко това е заради амнезията.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ