Борисов: Ще представим кабинет и веднага ще върнем мандата

Борисов: Ще представим кабинет и веднага ще върнем мандата

Борисов: Ще представим кабинет и веднага ще върнем мандата

„Ако дойде нашият ред да получим мандат, ще предложим на парламентарната група Дани Митов премиер и веднага ще върнем мандата, както сме заявили“. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в Централата на партията, предаде БНТ.

„Ще представим отпред пред президентството състав на кабинет, за да могат хората да сравняват това, което предлагаме ние с предложението на всички останали“, уточни лидерът на ГЕРБ.

Той заяви, че от партията искат да стоят много далеч от всичко, което се случва в българската политика в този момент.

Лидерът на ГЕРБ коментира слоганите на политическите партии по време на предизборната кампания, като припомни, че техният бе "Ред в хаоса".

„В последните дни няма български политик, който да не каже "хаос". Единствено нашият слоган се оказа верен. Време е за друго - показват ИТН. Видяхте кое е другото, това е то - хаос. БСП казват „Сигурност в промяната. с Грижа за теб“. Много се забавлявам, когато уважаваната от мен Корнелия Нинова, и не са прави нейните съпартийци да я гонят с викове „Оставка“ на Бузлуджа да бяга из гората като дива коза, защото тя изведе партията до небивали висоти - от четвърто на трето място. Когато говориш за модела "Борисов", не мога да си обясня как толкова провалили се на избори, побеждавани по всякакви правила от нас, си позволяват да говорят с такъв тон“, коментира Бойко Борисов.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ