НАП търси четирима експерти за събиране на дългове по телефона

НАП търси четирима експерти за събиране на дългове по телефона

НАП търси четирима експерти за събиране на дългове по телефона

Национална агенция за приходите (НАП) търси четирима експерти за колцентъра си в София, които ще контактуват по телефона с фирми и граждани с неплатени задължения.

От кандидатите се очакват отлични комуникативни умения, способност за работа под стрес и много добро познаване на данъчното и осигурителното законодателство. Стартовата заплата на новоназначените експерти е 800 лв.

За участие в конкурса не е необходим предишен професионален опит, а изискването е участниците да имат минимум образователна степен „бакалавър“.

Кандидатите за работа в НАП трябва да подадат документи до 21 декември (включително), лично или чрез пълномощник с нотариално заверено пълномощно-оригинал в сградата на Централното управление на НАП на бул. „Дондуков“ 52 в София.

В последните 2 години НАП все по-често използва информационния си център за събиране на забавени плащания към бюджета. За този период са проведени разговори и кореспонденция с над 150 000 души, като в над 70% от случаите задълженията са платени без да се налага да се предприемат принудителни мерки.

Повече подробности можете да прочетете ТУК.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ