Новият четец Kindle – по-евтин с повече реклама

Новият четец Kindle – по-евтин с повече реклама

Новият четец Kindle – по-евтин с повече реклама

Американската компания за електронна търговия Amazon представи по-евтина версия на електронния четец Kindle със спонсорирано, рекламно пространство на дисплея. От Amazon вече са започнали да получават поръчки за новото устройство, което струва 114 долара и е 25 долара по-евтино от предишното, отбелязва BBC.

Четецът Kindle “със специални предложения“ ще показва спонсорирани съобщения от рода на тези на Visa и Oley. Освен това той ще показва на читателите подробности за новите предложения на Amazon.

От компанията обясниха, че рекламите са създадени така, че да не пречат на потребителите и няма да ги смущават докато четат, защото ще са разположени в долната част на екрана. Неспонсорираните от рекламодатели версии ще показват в рекламното пространство черно-бели изображения на авторите-икони по света.

Amazon ще пусне и услугата Adwash, в която потребителите ще могат да гласуват за най-интересните, атрактивни реклами, които се появяват като скрийнсейвър.

Електронният четец Kindle набра изключителна популярност сред потребителите в цял свят от ноември 2007 г., когато за първи път беше представен в САЩ на цена от 399 долара. Масивна, предколедна рекламна кампания на електронните книги на Amazon през последните три месеца на 2010 г. доведе до това броят на техните продажби да надхвърли този на реалните книги.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ