Още участници в кампанията "Намали с 10"

Още участници в кампанията Намали с 10

Още участници в кампанията "Намали с 10"

Кампанията на сп. "Мениджър" за ценова ваканция, в която апелираме колкото се може представители на бизнеса да намалят своите стоки и услуги с 10%, 10 лв. или 10 ст. за предпочетен от тях период от време до края на януари, 2012 г. продължава. Продължават да се присъединяват и нови участници. Следват актуалните предложения:

„Di Wine” е един от най-изтънчените и същевременно достъпни ресторанти в морската столица Варна. Разположен в красива реставрирана сграда - паметник на културата, той съчетава в едно елегантна атмосфера, предразполагаща към релакс, отлична кухня и огромно разнообразие от класни напитки. Неговата селекция от вина наброява 770 вида и е най-голямата в Европа!

Ресторант – винарна „Di Wine” подкрепя инициативата на сп. Мениджър „Намали с 10”, предлагайки на своите клиенти отстъпка от 10% за цялата колекция от 770 вида вина!

Повече информация на: https://www.diwine.bg

-------------------------------------------------------------------------------------

 M3 Communications College, лицензиран, професионален учебен център по PR, маркетинг и бизнес комуникации подкрепя инициативата на сп. „Мениджър”, като намалява цените на всички курсове, провеждащи се или започващи през декември и януари с 10 %.

Можете да се възползвате и да започнете 2012 г. с нови знания, умения и успехи в своята професионална сфера (PR, маркетинг, продажби, брандинг, реклама, медии, мениджмънт).

Ето и предложения за обучения през януари, за които ще можете да се възползвате от инициативата „Намали с 10”:

Маркетинг и продажби. Как да продаваме повече?

Бизнес етикет и протокол. Презентационни умения

Бранд мениджмънт в интегрираните маркетингови комуникации

 За подробна информация вижте:https://m3college.com/

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

MOi Klub е първата, основана у нас фирма, която предлага инвестиции в дялова собственост, изцяло ориентирана към българския и руския пазар. Фирмата се ръководи от български и чуждестранни професионалисти с дългогодишен опит в областта на споделената съсобственост и ваканционите имоти. MOi Klub гарантира на своите клиенти максимална сигурност и прозрачност на инвестицията в дялова собственост и осигурява изключителна гъвкавост при размяната и организацията на почивки с повече от 1000 различни курорта по цял свят.

MOi Klub подкрепят и се включват в инициативата на сп. Мениджър като намаляват с 10% от цената при закупуване на дял в имот и 10% от ваучерите за ползване на бонус седмици при почивка в чужбина.

Повече на: www.moiklub.com

------------------------------------------------------------------------------------------

 

“ОПТИМАЛ ПРИНТ” ЕООД – фирма за офсетов и дигитален печат със собствена печатна база в София обявява за всички нови и настоящи клиенти на електронния й магазин 10% отстъпка от цените на всички артикули, обявени в него. Промоцията е валидна до 31.01.2011 година само за продукти, поръчани през електронния магазин, намиращ се на адрес: https://shop.optimalprint.bg/

*Търсете информация за всички досегашни участници в кампанията и техните предложения на специалната ни страница за кампанията във Фейсбук

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ