Пет български фирми ще ни представят на международния мебелен панаир във Валенсия

Пет български фирми ще ни представят на международния мебелен панаир във Валенсия

Със съдействието на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия 5 български фирми ще представят страната ни в едно от най-престижните световни изложения за мебелна промишленост - HABITAT, което ще се проведе от 20 до 24 септември 2011 г. в испанския град Валенсия.

Българският щанд, оформен специално за тази изява ще се разположи на обща площ от 160 кв.м. На него своята продукция ще представят: Билдинг Арх Арт Енд Дизайн ЕООД, София (проекти за обзавеждане и мебелни композиции, проекти за жилищни сгради, хотели, офиси и др.), Мебел Фаб АД, Благоевград (производство на столове), Белкаро-България ЕООД, София (мека мебел, холни и трапезарни маси, кухненски мебели и интериорно обзавеждане), Геномакс ООД, Замфирово (подматрачни рамки), Интериор-46 ООД, Русе (кухненски мебели, спални комплекти и др.).

Feria Hábitat Valencia е значим международен панаир, който обединява производители на вътрешния декор и по традиция ежегодно се провежда през месец септември. Той е много добра възможност за българските фирми да представят своята продукция, да открият нови клиенти и търговски партньори, както и да се запознаят с нови тенденции в бранша. Сред отделни тематични секции на панаира ще бъдат представени: мебели, осветление, домашен текстил, тапицерии, обзавеждане за офиси, технологични нововъведения в мебелния бранш. В миналогодишното издание на изложението взеха участие около 1000 фирми от 28 държави, а сред посетителите бяха както производители и специалисти, така и дизайнери, търговци на едро и дребно.

 

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ