Наглите крадци, заплашили продавачка с пистолет, не били бедни

Наглите крадци, заплашили продавачка с пистолет, не били бедни

Съпрузите Бояна и Рангел, които извършиха брутален грабеж в магазин за цигари в центъра на София, са от заможни семейства, които винаги можели да им помогнат при нужда. Това разказаха вчера жители на село Медковец, Монтана, пише „Труд“.

Припомняме ви, че скандалният клип на нападението от 26 май се завъртя в социалната мрежа Facebook. Три дни по-късно Бояна и Рангел се предадоха на органите на реда.

Нападателите сключили брак през 2012 г. Скоро след това им се ражда момченце на име Виктор. Днес то е на 3 години. Докато живеели в Медковец, ходели редовно на служби на евангелистката църква. Когато Боряна започва да следва рентгенология, двамата се преместват в София. Мъжът й си намерил работа във верига магазини за техника. Живеели с детето в семейно общежитие в Студентския град. Взели кредит от 2000 лв., но близките им не знаят за какво - най-вероятно, за да си купят скъпи телефони, да ходят на почивки и по заведения.

Междувременно днес Софийски районен съд наложи мярка „задържане под стража“ на Боряна и Рангел Рангелови. Съжаляваме за стореното, не знаем какво ни стана. Така Боряна и Рангел коментираха извършеното от тях брутално нападение в магазин в столицата.

Пред журналистите те казаха, че не липсата на пари ги е подтикнала към деянието.

Двамата могат да получат наказание от 3 до 10 години затвор.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ