Хари Потър ще става археолог

Хари Потър ще става археолог

Актьорът Даниел Радклиф, станал известен с ролята на Хари Потър от едноименния филм, изненадващо заяви, че иска да изучава археология, предаде „Контактмюзик”.

Радклиф  е натъжен, че ролята му като момчето магьосник приключва, но заяви, че сега ще има време да се отдаде на цели, които са му интересни.

„Гледам огромно количество предавания по телевизия „Дискавъри" и вече обмислям възможността да запиша курс по археология в Свободния университет”, заяви Радклиф. „Археологията все повече ме привлича. Тъжно ми е, че трябва да се сбогувам с Хари Потър, но съм развълнуван да видя какво ми предлага бъдещото", обясни британският актьор.

Миналата седмица британската писателка Джоан Роулинг каза сбогом на Хари Потър. Това стана по време на церемония по случай световната премиера на филма „Хари Потър и даровете на смъртта – част втора”

Говорейки от трибуна, Джоан Роулинг благодари на актьорите за невероятните неща, които са направили с обичаните от нея герои.

От своя страна Даниел Ратклиф каза, че „филмите ще бъдат с нас до края на живота ни и не мисля, че историята свършва днес”.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ