Билетите за детската Евровизия вече са в продажба

Билетите за детската Евровизия вече са в продажба

Билетите за детската Евровизия вече са в продажба

От днес, билетите за концерта на Детска Евровизия 2015, който ще се проведе на 21-ви ноември в зала „Арена Армеец”вече са в продажба. Шоуто ще бъде с начало в 19:30 часа.

Билетите са с цени от 40, 45, 50 и 60 лева. Отстъпката за деца до 14 години е 50%.  Има и VIP билетите са на стойност 80 лева, също с 50% отстъпка за деца до 14 години.

В продажба ще бъдат близо 8 000 билети, които могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Eventim и на касата на зала „Арена Армеец”. Билети за Детската Евровизия ще се продават и в Сърбия.

Допълнително ще бъдат пуснати в продажба и билети за Генералната репетиция, която е на 20-ти ноември, (петък). Съдържанието на шоуто ще бъде идентично с това на 21-ви ноември, като обаче не се излъчва на живо по телевизията, а се гледа само от журитата от страните-участнички в тазгодишното издание на конкурса.

Припомняме, че тази година Детската Евровизия е с най-силната конкуренция от 2007 година насам. Австралия и Ирландия са страните, които за първи път ще участват в престижния форум, заедно с Албания, Армения, Беларус, България, Грузия, Италия, Македония, Малта, Черна гора, Русия, Сан Марино, Сърбия, Словения

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ