Забранете библиотеките!

Забранете библиотеките!

Просто не разбирам, как е възможно нещо толкова очевадно да убягва на всички. Глобално престъпление с библейски пропорции - Библиотеките!

Когато изобретяват грамофона, предполагам, че производителите на пиана по света са изпаднали в истерия. Същото се случва с музикалната индустрия с появата на радиото. И по същия начин продължава през целия 20. век, с магнетофоните, видеото … През последните 10-ина години, постоянно се вдига шум около музикалната и филмовата индустрии - скъпо и прескъпо, навикани, холивудски адвокати летят по всички краища на света, за да съдят хората. ФБР прави показни арести на хлапета, които качват филми в нета! Това, което не мога да проумея и разбера е защо прокурорите не са по петите на истинските престъпници. Е, как кои - библиотеките, разбира се!

Всеки един библиотекар по света, би следвало да бъде съден за милиони и хвърлен зад решетките! Защо ли, ами защото именно те са истинските “ъплоудери”, библиотеката си е истинска криминална организация, онези, които споделят файлове! Още от времето на Великата Александрийска Библиотека, те “споделят” без позволение и без да плащат, защитени авторски материали и трудове. От хиляди години, че и до днес те са изградили своята прогнила организация, която прави Сицилианската Мафия, да изглежда като невинна ученичка!

В името на справедливостта и на това, че трябва да бъдем отговорни и да изтърпим последствията от действията си, трябва да забраним всички библиотеки по света! Защото всяко малко момиченце, което се прибира вкъщи с копие на “Пипи Дългото чорапче” е безсрамен “downloader” на защитен с авторски права продукт, а майка му “безскрупулен” съучастник в това мерзко и презряно престъпление! Библиотеките са един гигантски Pirate Bay, които ни подтикват да извършваме престъпления.

А именно, да споделяме информация!

Йохан Карлсон

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ