Четирима наши читатели печелят билети за операта "Пепеляшка"

Четирима наши читатели печелят билети за операта Пепеляшка

Дандини от операта „Пепеляшка” ни изненада с посещение днес в редакцията. Солистът на Софийската опера и балет Атанас Младенов*, който е изпълнител на тази роля в операта на Джоакино Росини дойде лично, за да изтегли имената на щастливците от всички, дали верен отговор в нашата игра на въпроса „Кога бе премиерата на операта „Пепеляшка” в Софийската опера и балет?" С респект трябва да отбележим, че нямаше участник, който да не е посочил правилния отговор – 20 март, 2014 година.

Вижте пак: „Пепеляшка" отново в Софийската опера

Според регламента всеки, който желае, имаше право да посочи отговор измежду три възможности, като регистрира своя отговор както във форума ни в сайта, така и на страницата ни във Фейсбук. В томболата за определяне на победителите, които получават двойни билети за представленията на 12 и 13 април, тази събота и неделя бяха включени имената на всички участници с верен отговор – и от форума, и от Фейсбук страницата ни.  

В присъствието на членове на екипа на сп. „Мениджър” и „Мениджър Нюз” съдбата в ръката на Атанас Младенов посочи за победители:

1. Cabo Da Boa Esperança
2. Албена Бъчварова
3. Маргарита Златанова
4. Антония Радославова

Първите две участнички получават двойни билети за спектакъла на 12 април, а Маргарита и Антония – за представлението на следващия ден. Честито! Можете да получите своите награди от рецепцията на сп. „Мениджър” на адрес ул. „Георг Вашингтон” 12, ет. 2 днес и утре до 18.00 ч. срещу представяне на документ за самоличност. Тел. за връзка: 983 13 05. Софийската опера и балет и екипите на сп. „Мениджър” и „Мениджър Нюз” сърдечно благодарят на всички участници и си запазват правото и занапред да ги радват с приятни изненади.
-------------------------------------------------------------------------
Атанас Младенов е оперен певец, баритон. Роден е в София в семейство на музиканти. Завършва НМА “Панчо Владигеров” в класа по оперно пеене на проф. Нико Исаков и класа по актьорско майсторство на проф. Светозар Донев. През 2008 г. дебютира в ролята на Алфио в постановката „Селска чест” от Маскани в Стара Загора, а през 2009 г. дебютира в Софийската опера и балет в постановката „Хофманови разказа” на Офенбах. През 2012 г. дебютира като Фредерик от „Лакме“ на Делиб в националната опера. През сезон 2012 – 2013 г. участва още в постановките „Златната ябълка” (П. Хаджиев) и „Вертер” (Ж. Масне) в София, а този сезон се превъплъщава в ролята на Дандини в единия от двата творчески състава, които участват в спектакъла

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ