Шефове на компании изчезват в нов риалити формат

Шефове на компании изчезват в нов риалити формат

Шефове на компании изчезват в нов риалити формат

Шефове на големи български компании изчезват, изоставяйки бизнеса си за една седмица, за да се внедрят като стажанти, новобранци или просто обикновени работници в собствените си компании и да започнат работа от най-ниското ниво с единствената цел - да видят как бизнесът им работи отвътре и да опознаят служителите си. Това е основната сюжетна линия в новия за българския ефир риалити формат „Шеф под прикритие“, който стартира по Нова телевизия на 8. февруари.

„Шеф под прикритие“ се радва на огромен зрителски интерес още от първото си излъчване преди повече от 5 години по американската телевизия CBS. Хитовото риалити е носител на 4 награди „ЕМИ“ за праймтайм формат и е най-гледаното предаване от този тип в историята на телевизията след премиерата му през 2010 година по CBS, която е гледана от над 38 милиона зрители.

Форматът внедрява под прикритие шефове на големи компании в собствените им фирми за седмица. За прикритието си шефовете се дегизират като стажанти или новобранци и трябва да изпълняват задълженията на обикновените работници в своята компания. Те поемат риска да напуснат комфортните си офиси, за да видят как компанията им функционира отвътре и да опознаят служителите си без обичайните бариери между шеф и подчинен. В края на тази емоционална седмицата, изпълнена с много екшън, неочаквани обрати и драматични изненади, те разкриват своята самоличност в лична среща среща със служителите. Дали различният поглед върху бизнеса им ще им донесе разочарование или удовлетворение, дали ще има повишени или уволнени служители, зависи изцяло шефа.

В България хитовото шоу се снима за първи път и част от формата ще станат големи компании с над 200 служители, с голяма търговска или складова мрежа. Това са бизнеси, в които шефовете рядко познават някой от работниците си на най-ниските нива. Ще участват собственици на компании в сферата на услугите, бързото хранене и производството, които са стартирали бизнеса си от нулата и са го изграждали с цената на много усилия.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ