„Продължаваме промяната“ внесоха документи за регистрация на партия

„Продължаваме промяната“ внесоха документи за регистрация на партия

„Продължаваме промяната“ внесоха документи за регистрация на партия

От „Продължаваме Промяната” внесоха документи за регистрация на партия в Софийския градски съд. Това стана малко преди края на работния ден и почти в края на тримесечния срок.

Политическа партия "Продължаваме промяната" бе официално учредена в Пловдив на 15 април 2022 г. На учредяването в Пловдив премиерът Кирил Петков обясни, че "Продължаваме промяната" няма да бъде традиционна партия с политическа власт. И ще може да се подкрепя от хора, които не желаят да са обвързани с партийни структури.

Междувременно стана ясно, че претенции за марката има и кметът на Добрич Йордан Йорданов. На 21 септември миналата година Даниел Лорер подава заявление за регистриране на марката „Продължаваме промяната“. Срещу него има подадено възражение. На 15.02.2022 г. е  подадена опозиция от кмета на Добрич Йордан Тошков Йорданов. Ден по-рано, на 14.02.2022 г. е внесено искане за регистриране на марката „Продължаваме промяната на Добрич“. Това беше слоганът на Йордан Йорданов в предизборната кампания за изборите през 2019 г. „

Опитвали сме се да правим срещи с „Продължаваме промяната”, но не се е получавало”, обясни Йорданов. Той каза още, че изходът е в Патентното ведомство. ”Доколкото знам, има тримесечен период за постигане на споразумение, Ако не стигнем до такова, защото засега няма никаква индикация за срещи, отиваме по процедурата на патентното ведомство”, обясни неотдавна кметът Йорданов.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ