Бракът на Шинейд О'Конър продължи едва 16 дни

Бракът на Шинейд О'Конър продължи едва 16 дни

Бракът на екстравагантната певица Шинейд О'Конър изтрая едва 16 дни. Световните медии съобщиха, че той е бил разтрогнат. Певицата поясни, че виновни за това са натискът и неодобрението от страна на семейството и приятелите на новия й съпруг Бари Херидж, по информация на „Ройтерс”.

В блога си 46-годишната О'Конър заяви, че бракът й е тръгнал зле едва три часа след сватбената церемония на 8 декември в Лас Вегас и че тя е живяла заедно с Бари само 7 дни, преди двамата да се разделят на Бъдни вечер.

„Три часа след церемонията бракът бе провален от поведението на някои хора, замесени в живота на съпруга ми", обясни тя. Шинейд все пак не скри, че в сватбената нощ е искала да пуши марихуана, защото не пие алкохол.

О'Конър привлече вниманието на света в края на 80-те години на миналия век с обръснатата си глава и изпълнението на песни като "Nothing Compares 2 U". Това е четвъртият и провален брак. Предишните й съпрузи са музикалният продуцент Джон Рейнолдс, журналистът Николас Сомърлад и музикантът Стив Куни.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ