Telerik разширява своя водещ пакет от .NET решения

Telerik разширява своя водещ пакет от .NET решения

Telerik разширява своя водещ пакет от .NET решения

Telerik, a Progress Company, обяви днес, че пуска на пазара нова версия на водещия професионален пакет за разработка на .NET приложения от край до край – Telerik® DevCraft™.

Версията включва нововъведения и подобрения, подпомагащи глобалната общност от 1,8 млн. разработчици на Telerik и Progress да създават уеб, десктоп и мобилни приложения по-лесно и ефективно. Пакетът предоставя също инструменти за разработка на приложения за най-новата операционна система на Майкрософт - Windows 10.

Сред нововъведенията в последната версия на Telerik DevCraft са:

Telerik UI за Universal Windows Platform – първото представяне на инструменти за потребителски интерфейс (UI), улесняващи разработката на приложения за Windows 10, които използват един и същ програмен код и работят еднакво добре на множество различни устройства, поддържащи Windows 10. Пакетът включва 19 UI решения, в това число инструменти за визуализация и представяне на данни и редакция, както и карта, календар и инструменти за въвеждане на данни и навигация.

Таблици за Kendo UI®, ASP.NET MVC и Web Forms – решението на Telerik за създаване на потребителски интерфейс за визуализация и управление на данни в таблици, сходни на тези в Excel, вече е налично за уеб приложения . То предоставя ключови функционалности, характерни за Excel, като формули, навигация, условно форматиране и възможност за запазване на Excel файлове и улеснява управлението на данни в бизнес приложения.

Автоматизирано изпращане на доклади - Telerik Report Server предоставя възможност на разработчиците да изпращат доклади към принтер и по имейл автоматично по предварително зададено разписание. В допълнение потребителите могат да се идентифицират, използвайки данните си за достъп до Active Directory (Microsoft AD FS), което позволява на разработчиците по-лесно да интегрират решението съобразно политиките за достъп на компанията.

„Днес от разработчиците се изисква да създават нови приложения и обновяват старите по-бързо от всякога досега. Ето защо продължаваме да поддържаме изключително динамичен график на пускане на нови версии на портфолиото от UI инструменти и решения. Общността от разработчици, която ползват решенията на Telerik, изискват най-новите и водещи иновации, които ние предоставяме с всяка нова версия на продуктите ни“, коментира Марина Христова, вицепрезидент „Управление и маркетинг на продукти“, в Telerik DevTools, Progress.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ