„Ню Ийст” - новият дом на Opel в София

„Ню Ийст” - новият дом на Opel в София

„Ню Ийст” - новият дом на Opel в София

"С опит в бъдещето!" - под този девиз отвори врати новият представителен център на Opel в София, „Ню Ийст”. Той е най-новата перла в короната на „Тандер Корпорация” и четвъртият дилър на германския автомобилен производител в София.

Дружеството „Ню Ийст” е ново, но разполага с богата история, защото наследява традициите на прочутия сервиз „Изток” и е естествен наследник на представителството на Opel „Ауто Макс” (бившият „Аксон”), стана ясно на официалната церемония за откриването на центъра. Компанията е дъщерна на сервиз „Изток” и съществува вече десет години в състава на „Тандер Корпорация”. Официалният договор за представителство на Opel е сключен на 20 септември 2017 година , а дейността започва официално на 1 ноември миналата година.

Представителният център, разположен в  столичния жк. Дружба, бул. "Проф. Цветан Лазаров" 99, е построен и оборудван изцяло по строго регламентираните, изключително високи стандарти на марката Opel. Мащабната инвестиция в новия шоурум на дилърството се е превърнала в солидна основа за изграждането на свръхмодерно съоръжение без никакви компромиси и с използване на най-модерни технологии в строителството и устойчива, екологична система за отопление и климатизация на сградата.

Девизът на новото представителство на Opel – “С опит в бъдещето” е дело лично на собственика на компанията  Васил Танев. „Ню Ийст” е концентрирана изцяло върху налагането и развитието на марката Opel на българския пазар.

Модерният център в София разполага с впечатляващите 5000 м2 РЗП и над 1500 м2 площи за паркинг и склад на нови автомобили Opel. Представителната изложбена площ заема внушителните 1000 м2, работилницата за механични ремонти е на площ от 900 м2, а каросерийното отделение на автосервиза е разположено на над 1100 м2.

В „Ню Ийст” клиентите получават възможност да направят информиран избор от богатата експозиция на всички модели на марката Opel и могат да разчитат на компетентна и изчерпателна информация по всички въпроси, които ги интересуват. В дейността си новото представителство ще заложи както на професионалната продажба на нови автомобили, така и на пълната гама следпродажбено обслужване, сервиз и задоволяване желанията на клиентите с висококачествени услуги, оригинални резервни части и аксесоари. Всички служители на „Ню Ийст” са висококвалифицирани специалисти, разполагащи с дългогодишен опит и сертифицирани в дейността си по високите стандарти на марката Opel.

Новост ще бъде и предлагането на пакетна услуга, включваща пълен спектър грижи за клиента – от обратното изкупуване на стария автомобил, през регистрацията и застраховката на новия, лизинг и финансиране на покупката, гаранционно обслужване и възможност за контакт с дилърството по всяко време.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ