Автомобили

Отборът на VENTURI Formula E избра Acronis за свой киберзащитник

Отборът на VENTURI Formula E избра Acronis за свой киберзащитник

Отборът VENTURI Formula E и Acronis, световен лидер в киберзащитата, обявиха подписването на многогодишно технологично партньорство. Съгласно споразумението, Acronis ще стане официален партньор на отбора VENTURI Formula-E, предоставяйки иновативни решения за киберзащита, за да подобри сигурността и гъвкавостта на данните и да създаде по-ефиктивен работен процес.

Като най-бързо разрастващия се в света моторен спорт, шампионатът FIA ABB Формула E осигурява перфектна основа за доказване на иновативни и фокусирани в бъдещето технологии.

Чрез новото партньорство отборът VENTURI Formula-E ще се възползва от пълния набор от услуги по киберзащита на Acronis, включващи най-модерна хибрида облачна архитектура, възстановяване на данни след бедствие, синхронизиране и споделяне на файлове, блокчейнт идентификация и услуги по електронен подпис, анти-малуер защита – всяко от които може да се управлява от единична, интуитивна конзола.

Отборът VENTURI Formula-E генерира до 20GB данни на всяко свое състезание. Като част от новото партньорство с Acronis, всички тези, както и други данни на отбора ще бъдат напълно защитени от модерни кибер заплахи, оставайки лесно достъпни от всички точки на света. Резултатът ще помогне да се подобри скоростта, ефиктивността и сигурността на операциите.

Acronis ще използва най-модерните възможности на изкуствения интелект, за да помогне за по-точното прогнозиране на способностите на състезателния отбор и да увеличи коефициента на справяне с неочаквани събития в уникалната, силно рискова състезателна среда на Formula E.

Acronis поддържа и множество спортни клубове и висши отбори по моторен спорт.

 


 

 

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ