Delivery Club стартира услуга за безкешови бакшиши

Delivery Club стартира услуга за безкешови бакшиши

Delivery Club стартира услуга за безкешови бакшиши

Delivery Club стартира собствена услуга за безналични бакшиши за ресторанти - Delivery Club Tips. С нейна помощ клиентите могат да благодарят на сервитьора за услугата само с няколко кликвания на телефона си, предава ТАСС. 

За да остави бакшиш, гостът на заведението трябва да насочи смартфона си към QR кода на сервитьора, който ще бъде депозиран във фактурата под формата на карта. След сканиране потребителят ще може да въведе сумата за бакшиш и да избере удобен начин на плащане.

Delivery Club Tips е интегриран с мобилни системи за плащане Apple Pay и Google Pay, така че можете да оставите бакшиш, без да имате банкова карта в себе си. На първия етап услугата бакшиш е достъпна за ресторанти, свързани с Delivery Club като услуга за доставка. Delivery Club ще предостави на заведението всички POS материали, необходими за стартиране. Delivery Club Tips вече е интегриран в системите за автоматизация: ако ресторант използва каси r_keeper и iiko, QR кодовете на отделните сервитьори ще бъдат отпечатани автоматично на касовите бележки.

"Стартирането на Delivery Club Tips е част от нашата стратегия за създаване на универсално приложение за решаване на всякакви проблеми, свързани с храните. Новата услуга ще отговори на нуждите на всички: за ресторантите ще се превърне във възможност за повишаване на мотивацията на сервитьорите и техните приходи; за гостите - лесен начин да благодарим на сервитьорите; за нас - възможността да увеличим броя на контактите на потребителите с Delivery Club“, коментира Олег Хаустов, директор за развитие на Delivery Club.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Най-важният критерий за успех в живота според Уорън Бъфет
Част от плаж потъна след вчерашното земетресение в Централна Гърция
БСП спешно задвижи процедура за имунитета на Борисов, ГЕРБ контрираха с въпрос за бутона "Еnter" (допълнена)
3,93 е средната оценка на матурата по български език и литература
Депутатите одобриха създаването на нова правна форма на дружество с променлив капитал
Ердоган назначи жена за управител на централната банка на Турция
Google предприема мерки срещу служителите, които не ходят достатъчно често в офисите
Бизнес парк София се трансформира в по-зелен и социален градски център