Кауфланд обещава златни възможности с Kaufland Card

Кауфланд обещава златни възможности с Kaufland Card

Кауфланд пуска от понеделник, 16 май първата си карта за пазаруване с отстъпки и бонуси. "Нашата Kaufland Card е отличима със златния си цвят и е символ на разбирането ни, че картата предлага златни възможности на клиентите ни. Вярваме, че с нея значително надграждаме вече познатите лоялни програми за пазаруване у нас", заяви по време на официалното представяне на картата търговският директор на компанията Ялчин Джем.

Kaufland Card ще предоставя на клиентите различни предимства: седмични оферти, точки за лоялност, купони и игри с награди. Програмата за лоялност на Kaufland България започва с изключително атрактивни предложения, сред които свежи продукти за трапезата, за дома, за бебето и детето, за домашните любимци, козметика. В допълнение, всички регистрирали своята Kaufland Card, ще могат да участват в специална игра за спечелването на седем автомобила.

Предимства и функционалности

Основните предимства, които Kaufland Card предлага на своите потребители, са изгодни цени, седмични оферти, точки за лоялност и купони. Всеки неин притежател ще получава актуална информация за продукти, които са на промоция при използването й.

С цел да улесни пазаруването за всички членове на семейството, с Kaufland Card може да бъде създаден един водещ профил. През него се управляват функционалностите на всички добавени профили.

Картодържателите ще имат възможност да събират точки при редовно пазаруване, които да използват за персонални купони сред различни групи продукти. За целта е нужно картата да се сканира на касата при всяко пазаруване в хипермаркет Kaufland, като потребителите ще получават една точка за всеки 5 лева от сметката си.

Инструкции за употреба

Kaufland Card ще е достъпна в два варианта – дигитална карта – в приложението на Kaufland, както и физическа карта от рециклирана пластмаса със стилен дизайн. Дигиталната карта дава няколко допълнителни предимства, сред които функцията дигитална касова бележка, отразяваща натрупаните отстъпки, използваните купони и всички покупки. Клиентите, които предпочетат дигиталната версия на Kaufland Card, ще могат след покупка да участват и в игри с различни награди чрез „Колелото на наградите“. Нейно предимство е, че може и да бъде добавена към потребителските карти в Google Pay.

Дигиталната версия на картата се използва чрез приложението на Kaufland България след инсталиране и успешна регистрация. Всеки, който вече има създаден профил в приложението, може да го актуализира и да регистрира своята карта.

Физическата карта ще бъде достъпна след 16 май 2022 г. на „Информация“ във всеки хипермаркет на Kaufland, където ще бъдат на разположение листовки със залепени карти. Регистрирането на картата става чрез сканиране на QR код на специалните терминали, разположение в хипермаркетите. Картата става валидна веднага след това. Kaufland Card и всички нейни отстъпки могат да се използват при сканиране на специален за целта скенер, разположен на касите в Kaufland.

Като лидер на пазара Kaufland България непрекъснато инвестира в удовлетвореността на своите клиенти чрез разработване и тестване на нови концепции. Качественото обслужване е сред приоритетите на Kaufland и в основата на клиентските обещания, които веригата изпълнява, за да направи пазаруването възможно най-удобно и приятно. Създаването на разнообразна и иновативна програма за лоялност затвърждава позицията на Kaufland България като водеща търговска верига у нас. Програмата е и част от стремежа на компанията да предлага възможности и решения за постигането на по-добро и пълноценно клиентско изживяване.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ