LIREX: Добрите дигитални решения оптимизират бизнеса и дават допълнителна стойност

LIREX: Добрите дигитални решения оптимизират бизнеса и дават допълнителна стойност

LIREX: Добрите дигитални решения оптимизират бизнеса и дават допълнителна стойност

Като всяка промяна дигиталната трансформация може да бъде сериозно предизвикателство за всеки бизнес. Вземайки това предвид и комбинирайки го с 30-те си години опит, българската IT компания LIREX успешно разработва и развива собствени решения за дигитална трансформация в различни направления. Подходът, който компанията прилага в тази посока, се основава на разработването на гъвкави софтуерни решения, които оптимизират бизнес процесите на нейните клиенти.

Решенията за дигитализация на LIREX са създадени по начин, който позволява да бъдат лесно интегрирани в различни видове организации, като се напасват безпроблемно към нуждите на съответния бизнес. Друга тяхна отличителна черта е, че са създадени с мотивация да дават добавена стойност на клиента. Те могат да бъдат удобно интегрирани да работят едно с друго и по този начин всеки бизнес може да разчита на комплексния подход на един доверен партньор.

През последната година предвид масовата работа от отдалечени работни места компаниите все по-ясно започнаха да идентифицират нуждата от дигитализиране на различни свои бизнес процеси.

По посока управлението на активи и инвентаризация решението LIREX ASSETS се радва на повишен клиентски интерес. То дава възможност за централизирано дигитално управление на дълготрайни материални активи (ДМА). С него процесът по управление на ДМА е лесен и абсолютно безпроблемен от всяко устройство с интернет и от всяка точка на света. Системата значително повишава ефективността на менажирането, документирането и актуализацията на активите и също така в пъти намалява времето, необходимо за инвентаризация. В допълнение чрез дигитализацията на процеса по управление се постига и значителна предвидимост на разходите за ДМА и се оптимизират инвестициите за нови.

Друго решение за дигитална трансформация, което има широки възможности за използване от бизнеса и образователните институции, е LIREX EXAM. Това е дигитална платформа за отдалечено провеждане и управление на изпити. За разлика от масово срещаните системи за управление на обученията тази система е фокусирана върху самия изпитен процес. Тя дава възможност на клиентите да го автоматизират и управляват с лекота. LIREX EXAM повишава ефективността и усъвършенства процеса по оценяване, като едновременно с това пести време и усилия.

В посока на повишаване на контрола при управлението на вътрешна логистика висока ефективност осигурява специално разработеното решение LIREX TMS. Неговата основна цел е да оптимизира и организира процеса по управление на транспортния поток и логистичната обработка в дадена организация. Решението позволява на компаниите да постигнат високоефективни логистични процеси, като в същото време намалят оперативните разходи и пестят време.

LIREX TMS може да работи като самостоятелно решение или за постигане на още по-висока добавена стойност в съчетание с разработената от LIREX система за контрол на достъп и управление на работно време – LIREX ACS. Тя предоставя контрол на достъпа отвъд защита на входовете, позволявайки гъвкаво и лесно управление на правата за достъп, и множество справки, даващи ценна информация и на отговорниците по сигурността, и на мениджмънта. Контролът на работното време е друг обичаен казус за голяма част от организациите, който системата дигитализира. Решението предоставя сигурност на всички нива, като едновременно с това постига оптимизирани и ефективни процеси по управление на работно време и вътрешна логистика.

Повече за това как да повишите ефективността на бизнеса си, възползвайки се от иновативните удобни софтуерни решения на LIREX, можете да видите на lirex.com

Текстът е публикуван в новия брой на сп. "Мениджър", който е на пазара

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ