Професията ни тласка към изневери

Професията ни тласка към изневери

Хората от финансовия сектор са най-склонни да изневеряват на половинките си. След тях се подреждат пилоти, лекари и медицински сестри. Журналистите остават едва на девето място в Топ 9 на професиите, склонни към изневери, пише Daily mail

Две от всеки 3 жени са имали афера с колега от службата си, което, според тях, прави работата им по-вълнуваща и забавна. 

Близо 85 % от анкетираните смятат, че работното място предоставя най-много възможности да срещнеш човек, с който да кривнеш от правия път. И че офисът е най-подходящото прикритие за извънбрачната любовна авантюра, защото не ти се налага да търсиш място за срещи. Те обаче не биха съветвали никой да кръшка с колега.

А според повечето анкетирани жени, най-неприятната ситуация настава, ако след като връзката приключи, се наложи да продължите да работите заедно.

Един от всеки 5 се страхува от слухове и клюки, които могат да плъзнат из офиса, а разпространението на мълвата да стигне до ушите на партньора им. Но въпреки риска, едва 10 на сто се тревожат, че връзката им може да повлияе негативно и да стане пречка в кариерното им издигане.

Проучването ясно показва, че въпреки всички рискове за кариерата, любовната връзка с колега от офиса прави живота по-вълнуващ и приятен.

И повечето изневеряващи съзнателно съчетават работа и удоволствия, противно на популярната поговорка, която съветва да не го правим. Възрастта на изневяра е 29, 39 , 49 или 59.

Прочетете целия материа на сайта на Новите родители.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ