Progress обяви 8 март за неработен за служителите си в цял свят

Progress обяви 8 март за неработен за служителите си в цял свят

Progress обяви 8 март за неработен за служителите си в цял свят

Водещата ИТ компания Progress обяви днес, че подарява 8 март – Международния ден на жената – като неработен на своите служители във всички държави, включително и в България. Така компанията отбелязва ролята и постиженията на жените в бизнеса и в обществото и заявява ангажираността си с осигуряване на равенство между половете.

„Подаряваме 8 март като неработен ден на нашите колеги, за да отпразнуваме заедно не само Международния ден на жената, но и създаването на работна среда в ИТ индустрията, в която всеки се чувства оценен и равнопоставен.“, коментира Мария Атанасова, старши директор "Човешки капитал" в Progress и част от лидерския екип на компанията в България

Този месец Progress се включва в глобалната кампания #ChooseToChallenge, която позволява на всеки да заеме позиция срещу предразсъдъците и неравенството, свързани с половете. Компанията ще даде възможност на служителите си да се запознаят виртуално със Сам Кинг, член на Борда на директорите на Progress, и да научат повече за предизвикателствата и възможностите в кариерния й път.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ