Стил

Puma пусна модна колекция по игра на Nintendo

Puma пусна модна колекция по игра на Nintendo

Германският спортен бранд Puma създаде модна линия по играта Animal Crossing: New Horizons, с което извади елементи от проекта на Nintendo от екрана в реалния живот, предаде CNN.

Обувки и тоалети в пастелни цветове, украсени с животни и символи от играта, бяха показани за първи път в събота. Има дрехи както за възрастни, така и за деца, като колекцията се състои от общо 35 продукти.

 

Animal Crossings: New Horizons е игра, в която потребителите попадат на безлюден остров и постепенно се заселват на него. Тя обаче не е първият повод за колаборация между гейминг компанията и Puma. Миналата година, в навечерието на 35-ата годишнина на Супер Марио, бяха пуснати обувки и дрехи, свързани със Super Mario 3D All-Stars.

Един от чифтовете маратонки в новата колекция бе разпродаден още на първия ден. Причината е в популярността на играта, която бе лансирана през март 2020 г. – момент, в който редица държави бяха блокирани от извънредни положения заради коронавируса. Nintendo е продала над 5 млн. копия от играта за един месец.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ