Schneider Electric представи дигитално управляеми продукти

Schneider Electric представи дигитално управляеми продукти

Schneider Electric представи Masterpact MTZ, трето поколение въздушни прекъсвачи, в рамките на Форум Иновации 2018. Над 600 представители на бизнеса, партньори и клиенти от България, Албания, Македония и Косово се събраха в Интер Експо Център, за да видят на живо иновациите представени от глобалния лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията.

Компанията присъедини за втори път страната ни към световното турне Innovation Summit на Schneider Electric. През настоящата година форумът съвпадна и с 20 години от старта на дейността на компанията в България.

В рамките на форума беше представена за първи път иновативната релейна защита Easergy P3. „Това е изцяло дигитален продукт, част от отворената IoT платформа на Schneider Electric – EcoStruxure, който може да бъде персонализиран от самите клиенти в зависимост от техните специфични нужди.", сподели Петър Дивитаков, маркетинг директор на Schneider Electric за България, Албания, Македония и Косово.

"Новата свързаност на Masterpact MTZ и Easergy P3, и възможността за интеграция с IoT платформата EcoStruxure ще донесе значителни ползи за потребителите в посока повишена ефективност.", допълни Петър Дивитаков.

"Дигитализацията е основната посока, в която се развиват продуктовите линии на компанията. Нашата индустрия вече се смесва с IT-индустрията, и ние следваме тенденция на високотехнологично развитие.", сподели Петр Херман, регионален директор за Югоизточна Европа на Schneider Electric. За компанията цялостната свързаност на продуктите и услугите в IoT-базираната архитектура е вече част от реалността и за родния пазар в България.

"Основната част от продуктите, произведени във фабриката ни в Пловдив се реализират на пазарите в Европа, Азия и Африка. Местната производствена единица е с най-високо ниво на автоматизация, което ни позволява да сме максимално ефективни. Продуктите се надграждат постоянно, производството расте и ще продължаваме да развиваме завода в тази посока.", допълни Петр Херман.

На Форум Иновации 2018 Schneider Electric представи и редица други нови продукти като Smart Connect, контролер за управление на процесите M580 и виртуална реалност.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ