SDI стана "Застрахователен брокер на годината”

SDI стана Застрахователен брокер на годината”

SDI стана "Застрахователен брокер на годината”

SDI спечели първо място в категория „Застрахователен брокер - Общо застраховане“ за 2017 г., в юбилейното десето издание на наградите, известни като застрахователните "Оскари".

Най-висок начислен премиен приход по продукти от Общо застраховане и най-висок ръст в абсолютна стойност на начисления премиен приход по продукти от Общо застраховане за 2017 г. спрямо 2016 г. са само част от критериите, които отредиха на SDI първата позиция сред всички останали конкуренти за изминалата 2017-та година.

Наградите, се организират за десета поредна година от Българската асоциация на застрахователните брокери, Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски”.

На тазгодишната церемония присъстваха повече от 250 гости сред които, вицепремиерът Валери Симеонов, Карина Караивановау председател на Комисията за финансов надзор, представители на политическия елит, както и гости от Европейския орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване (EIOPA) и представители на Европейската актюерска асоциация.

Вече 14 години SDI предоставя на своите клиенти възможността да направят информиран избор при сключване на застраховки. Благодарение на широката си мрежа от офиси, както и компетентните и услужливи служители, SDI брокер успява за поредна година да защити първата си позиция на пазара на застрахователните брокери.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ