Secdoor с договор за експорт в 28 държави

Secdoor с договор за експорт в 28 държави

Secdoor с договор за експорт в 28 държави

Най-големият производител на секционни врати в България Secdoor сключи ексклузивен договор с водеща световна компания за производство и износ на секционни врати за 28 държави от Близкия Изток, Азия и Африка. Договорът е сключен за период от три години, а очакваните продажби за текущата година са от над 1 милион евро.

Във връзка с неговото изпълнение в ход е изграждането на най-големия логистичен център в Азербайджан, като първите врати с марка Secdoor вече са доставени и монтирани.

По силата на договора, Srcdoor стъпва и ще бъде популяризирана в Турция, Ирак, Сирия, Азербайджан, Грузия, Туркменистан, Казахстан, Таджикистан, Узбекистан, Пакистан, Иран, Израел, Ливан, Египет, Гана, Кения, Нигерия, Южна Африка, Кувейт, Обединени Арабски Емирства, Катар, Саудитска Арабия, Оман, Виетнам, Филипините, Сингапур, Тайланд, Индия.

Досега компанията има над 20 хил. врати реализирани у нас, а експортът е предназначен за държави от Западна Европа, сред които Белгия, Франция и Италия, а също за Балканите – Румъния, Македония и Сърбия. Потенциалът на новите пазари и растящите продажби в страната налагат следващата сериозна стъпка на българският лидер в производството на секционни врати – изграждането на нов високотехнологичен завод в близост до Пловдив. За целта „СИД Ентърпрайз”, собственик на марката Secdoor, вече е закупила терен от 7.5 дка в община "Марица". Планираната площ на предприятието е 4500 кв. м, в него ще се произвеждат различни видове секционни врати.

Днес 70% от производството на Secdoor е предназначено за индустрията, останалата са гаражни и портални врати за дома.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ