Unique Estates с международна награда за развитие

Unique Estates с международна награда за развитие

Unique Estates с международна награда за развитие

Консултантската компания за имоти от най-висок клас в България Unique Estates спечели наградата „Изгряваща звезда“ на 10-ия Глобален симпозиум на Leading Real Estate Companies of the World (LeadingRE) в Австрия. Компанията получи отличието за активното си развитие, отдаденост и професионализъм в бизнеса през последната една година от присъединяването си към най-голямата международна мрежа за луксозни имоти Luxury Portfolio. Световният форум събра във Виена водещи експерти в областта на недвижимите имоти от над 22 страни и отличи най-успешните професионалисти.

„За нас това отличие е солидна основа, върху която ще продължим да градим нашата професионална дейност в страната и чужбина. Стремим се към устойчиво развитие, като предлагаме иновативно клиентско преживяване, качествени консултантски услуги и отлично портфолио от имоти“ – сподели Весела Илиева, Управляващ партньор на Unique Estates.

Екипът на Unique Estates с наградата на Глобалния симпозиум на LeadingRE

От 2016 г. Unique Estates е ексклузивен партньор в България на Luxury Portfolio – най-голямата мрежа за луксозни недвижими имоти в света, част от LeadingRE. Чрез богатата си мрежа от партньорства, обхващаща шест континента, LeadingRE свързва повече от 565 компании и 130 000 търговски сътрудници, които реализират над 1.1 милиона сделки с недвижими имоти всяка година. Като член на глобалната организация, Unique Estates предлага на клиентите си задълбочена и професионална консултантска подкрепа, следва световните стандарти и работи с най-големите компании за недвижими имоти по цял свят.

Глобалният симпозиум е ключово събитие за сектора на недвижимите имоти в света и важен акцент от цялостната стратегия за развитие на компаниите в рамките на LeadingRE. „Симпозиумът е от изключително значение за нашата мисия да създадем световна общност. Ние имаме за цел не просто да привлечем най-успешните фирми за недвижими имоти в света, но и да предоставяме услуги, изпълнени със съдържание, релевантни на изискванията на пазара и въздействащи върху развитието на сектора в глобален мащаб“ – споделя г-жа Пам О’Конър, Изпълнителен директор на LeadingRE.

Международната икономика, мотивацията на съвременния клиент и бъдещето на технологиите в сферата на недвижимите имоти бяха основните теми на тазгодишния Глобален симпозиум, на който присъства и мениджърският екип на Unique Estates. Участниците обсъдиха основните фактори, влияещи върху бранша в световен мащаб, водещите практики на международния пазар и как те се прилагат на локално ниво.

Луксозен имот от портфолиото на Unique Estates

Според последни проучвания на пазара на луксозни имоти в световен мащаб хората с възможности са все по-млади, най-често са ангажирани в бързоразвиващите се технологични индустрии и финансовия сектор. Ето защо изискванията на съвременния купувач все по-често се насочват към модерно и добре оборудвано технологично жилище. Модерният дом е своеобразен дом на бъдещето с умни системи за дистанционно управление на достъп, осветление, отопление, удобства. За 61% от клиентите във високия сегмент в световен мащаб, търсещи модерни имоти с технологични решения, е важно да е гарантирана сигурността, 34% искат да наблюдават имота си през мобилно устройство на живо или да гледат запис, 38% – да заключват и отключват с мобилно устройство, а 39% – чрез мобилно устройство да управляват системата за сигурност. Модерният човек иска да получи комфорт на разумна цена, той избира и купува бързо, особено по отношение на високотехнологичните домове, от които пазарът изпитва недостиг в световен мащаб.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ