Без вода в някои части на столицата на 4 май

Без вода в някои части на столицата на 4 май

Без вода в някои части на столицата на 4 май

На 4 май, четвъртък „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от водоснабдителното дружество.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Солун“ жк. „Бели брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 25, бл. 26, бл. 27, бл. 28, бл. 29. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Солун“ ъгъла с ул. „Хайдушка гора“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Данчов“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Дамян Груев“ от ул. „Кирил Пейчинович“ до ул. „Йорданка Филаретова“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Данчов-Зографина“ ъгъла с ул. „Дамян Груев“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кривина“ жк. „Христо Смирненски, се налага спиране на водоподаването , четвъртък на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 590. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 73 и бл. 74.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ