Къде в София спират водата днес

Къде в София спират водата днес

Къде в София спират водата днес

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от водоснабдителното дружество.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Иван Вазов", в Центъра, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на живеещите по ул. "Иван Вазов" от бул. "Васил Левски" до ул. "6-ти септември" и по ул. "Цар Иван Шишман" от ул. "Славянска" до ул. "Ген. Гурко". След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Българска морава", в Центъра, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на живеещите по ул. "Българска морава" от ул. "Пиротска" до ул. "Цар Симеон".

Заради подмяна на спирателен кран на ул. "Св. Теодосий Търновски", в жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на живеещите в района на ул. "Св. Теодосий Търновски", ул. "Йоан Екзарх", бул. "Черни връх", ул. "Плана планина", ул. "Гребен планина".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Дружба", в с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 14.00 ч. на живеещите по ул. "Дружба" от ул. "Зорница" до ул. "Дунав".

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Добромир Хриз", в жк. "Яворов", е причината за спирането на водоподаването от 09.30 до 17.30 ч. на живеещите по ул. "Добромир Хриз" от ул. "Момчил войвода" до ул. "Крали Марко".

Поради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Божур", във вилна зона "Симеоново - север", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на живеещите на ул. "Божур".

Заради подмяна на хидрофорна уредба на ул. "Габрово", в жк. "Света Троица", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на живеещите във високата зона на бл. 372. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Уошбърн", в жк. "Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 ч. на живеещите на ул. "Уошбърн" 19.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ