Къде спират водата в София днес

Къде спират водата в София днес

Къде спират водата в София днес

Днес, на места в София временно ще бъде прекъснато водоснабдяването, съобщават от "Софийска вода".

Поради ремонтни дейности вода няма да има за кратко в кв. "Манастирски ливади" в района на: ул. "Шарл Шампо" от ул. "Боянски водопад" до ул. "Акад. Георги Наджаков"; ул. "Костенски водопад" от ул. "Тодор Каблешков" до ул. "Иван Киров", ул. "Акад. Георги Наджаков", ул. 409.

От 09.00 до 18.00 часа без вода ще са в района на ул. "Овчо поле" от бул. "Тодор Александров" до бул. "Александър Стамболийски".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.30 на живеещите на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. "Оборище" до бул. "Мадрид".

В кв."Факултета" , ул. "Иван Гарванов", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на "Софийска вода".

От дружеството се извиняват предварително за причинените временни неудобства.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ