Петорната смърт в Нови Искър - хладнокръвно, безпощадно убийство

Петорната смърт в Нови Искър - хладнокръвно, безпощадно убийство

Петорната смърт в Нови Искър - хладнокръвно, безпощадно убийство

Петимата души, намерени мъртви в къща в Нови Искър, са застреляни с по един куршум, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров, който пристигна на мястото на тежкото престъпление тази вечер. Убитите са баща, неговият 12-годишен син на име Георги, дъщеря от предишен брак на втората му съпруга, нейният приятел и бабата на момичето. Застреляно е било дори домашното куче - немска овчарка, допълни Цацаров.

Малко преди огласяването на тези подробности МВР обяви за издирване във връзка с тежко престъпление 44-годишната Кети Кюхова.

Това е въпросната втора съпруга, чиято дъщеря е сред убитите, съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов.

Умъртвеното момиче е около 20-годишно, казва се Нанси. Нейният приятел, който също е застрелян, се казва Боби и е на видима възраст също около 20 години. Мъртвата възрастна жена е майката на обявената за издирване Кети. Възрастният мъж и жена са около 60-годишни. 

Огледите продължават и към момента. Оръжието на убийството не е открито към момента. За издирване е обявен и автомобил БМВ Х 5, собственост на семейството, който липсва от мястото на престъплението, съобщи главен комисар Маринов.

По първи данни застреляният мъж и втората му съпруга са се преместили от София да живеят в Нови Искър преди около година, година и половина. Предстоят още огледи и на този етап няма основна версия, не може да се говори за убийство, последвано от самоубийство, коментира главният прокурор по повод появили се по-рано предположения. До утре основната версия ще изкристализира. Утре ще има брифинг по случая. Друга информация не можем да изнесем, защото тя не би почивала на никакви факти от експерти, допълни Цацаров.  

Директорът на националното следствие Борислав Сарафов определи престъплението като хладнокръвно. А Младен Маринов допълни, че разследващите търсят свидетели, които да кажат кого от живите са виждали последно.

Сигналът от който тръгва разкриването на зловещото престъпление е бил подаден около 16.30 ч. днес от брата на убития мъж, който съобщил, че няма връзка с него от 29 декември.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ