В неделя отварят ремонтирания Орлов мост

В неделя отварят ремонтирания Орлов мост

В неделя отварят ремонтирания Орлов мост

Приключи полагането на последния износващ пласт асфалт по пътните платна на бул.“Цариградско шосе“ от страната на езерото Ариана в посока хотел Плиска, както и в участъка по бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“ между Орлов мост и ул.“Гурко“, съобщи Столична община.

Според технологичните изисквания на работа е необходимо изтичането на 48 часа след полагането на последния износващ пласт асфалт, преди движението да бъде пуснато. В неделя, 27 август, ще бъде възстановено цялостно движението на кръстовището на бул.“Цариградско шосе“ и бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“.

Извършен е цялостен ремонт на пътните платна в двете посоки на бул.“Цариградско шосе“ при Орлов мост с цялостното фрезоване, поставена е стоманена мрежа за допълнително заздравяване на основното асфалтово покритие. Предстои полагането на пътна маркировка.

След отварянето на Орлов мост започва ремонт на друга отсечка по бул. "Цариградско шосе" - в района на техно парк София, съобщи Столичната община. От 00.00 ч. до 24.00 ч. на 27 август се забранява влизането на пътни превозни средства по двете пътни ленти от лявата страна на северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в участъка от пешеходната пасарелка до изхода от локалното пътно платно на булеварда в посока център, предаде БТА.

Движението ще се извършва в десните две пътни ленти на булеварда в същия участък. От 00.00 часа на 28 август до 24.00 часа на 30 август се забранява влизането на пътни превозни средства по двете пътни ленти от дясната страна на северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в участъка от пешеходната пасарелка до изхода от локалното пътно платно на булеварда в посока център.

Движението ще се извършва в левите две пътни ленти на булеварда в същия участък.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ