Временно без вода на места в София днес

Временно без вода на места в София днес

Временно без вода на места в София днес

На 3 май, сряда „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от водоснабдителното дружество. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 29 жк. „Дружба“ I, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Искърско шосе“, от бул. „Брюксел“ до бул. „Кръстю Пастухов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Искърско шосе“, на ъгъла с ул. „Тоше Делииванов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Елин Пелин“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Елин Пелин“, от ул. „Арх. Йордан Миланов“ до ул. „Митрополит Кирил Видински“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Митрополит Кирил Видински“, на ъгъла с ул. „Елин Пелин“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Драгоман“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Драгоман“, от ул. „Бойчо Огнянов“ до ул. „Любляна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: „Драгоман“, на ъгъла с ул. „Любляна“.

Във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Евлия Челеби“ кв. „Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Княжевска“, от ул. „Кореняците“ до пл. „Сред село“; по ул. „Кореняците“, от ул. „Княжевска“ до ул. „Боженци“, ул. „Звездица“; по ул. „Войводина могила“, от ул. „Звездица“ до пл. „Сред село“; по ул. „Боженци“, от ул. „Кореняците“ до пл. „Сред село“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Сред село“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунав“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Тимок“, от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Дунав“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дунав“, на ъгъла с ул. „Тимок“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Христо Благоев“ жк. „Разсадника – Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Св. Тома“, от ул. „Христо Благоев“ до ул. „Рибен буквар“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Тома“, на ъгъла с ул. „Христо Благоев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Градина“ кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Яне Стоянов“, ул. „Латинка“, ул. „Карашка“, ул. „Лесновска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Яне Стоянов“ - пред ОДЗ 58. 

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Слатинска река“ жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Нектар“, ул. „Слатинска река“ №12. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нектар“, на ъгъла с ул. „Слатинска река“.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ