Фотогалерия: Пъстрата Венеция на Dolce & Gabbana

Доменико Долче и Стефано Габана превзеха емблематичния площад „Сан Марко“ във Венеция тази седмица с годишното си модно събитие Alta Moda, като включиха в модното нашествие десетки знаменитости, за да представят нова елитарна колекция.

Някои от дрехите бяха бродирани по такъв начин, че да възпроизведат шарките на популярното мозаечно стъкло, произвеждано на близкия остров Мурано, докато други носеха духа на катедралната църква „Сан Марко“.

[[{"fid":"379619","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":834,"width":1716,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Кадър от пърформънса по време на събитието. Източник: Dolce & Gabbana

Според Vogue преди ревюто двамата дизайнери са обяснили, че планират да представят по-младата страна на Alta Moda. Това наистина се случи благодарение на децата на популярните личности, които се появиха с гондоли в младежки тоалети на Dolce & Gabbana и също минаха по подиума. Сред тях бяха Лени Клъм (дъщеря на супермодела Хайди Клъм), Дева Касел (дъщеря на актрисата и модел Моника Белучи), Лука Бейл (дъщеря на актьора Крисчън Бейл), както и сестрите Чанс, Джеси Джеймс и Ди‘Лила (дъщери на музиканта Шон „Диди“ Комбс).

Сред гостите бяха Дженифър Лопес, Хелън Мирън, Доджа Кат, Кити Спенсър, Сиера, Вин Дизел. Те бяха облечени в дрехи от предишни колекции на модната къща.

На събитието имаше и българско участие – Мария Бакалова позира пред камерите с няколко различни тоалета по време на престоя си във Венеция.

Един от най-впечатляващите бе подготвен за представянето на мъжката колекция. За да я видят, звездите трябваше да се придвижат с водните таксита, циркулиращи в италианския град. Вижте част от кадрите от този момент в галерията!

Във видеото е достъпно и цялото ревю от представянето на дамската колекция на Dolce & Gabbana.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ