Какво разкриват знаците на Зодиака за вашата кариера

Какво разкриват знаците на Зодиака за вашата кариера

Какво разкриват знаците на Зодиака за вашата кариера

Астролозите вярват, че знаците от Зодиака влияят на всички житейски аспекти, включително и на кариерата. Как отношението на човека към работата и неговите кариерни успехи зависят от звездите?

Овен
Това са родени лидери, затова, в позицията на подчинени, често се чувстват раздразнени. Представителите на този знак бързо се изкачват по кариерната стълбица, благодарение на умението си да създават междуличностни контакти. Спирачка за тях може да бъде единствено собственото им нежелание да доведат нещо до край.
Идеалната работа за Овните е всичко, свързано с конкуренция и физическа активност. С амбициите си в добавка Овните могат да достигнат до най-високи длъжности на изпълнителен директор или главен специалист.

Телец
Те са трудолюбиви и работят отлично в екип. Нерядко показват лидерски качества, но са и готови на компромиси в името на общото дело. Вроденият им инат обаче понякога може да попречи на работния процес и да стане причина за конфликти. Като едни от най-надеждните знаци на Зодиака, Телците могат да преуспеят в среда, в която особено се ценят упоритостта и лоялността. Много често представителите на тази зодии намират успешна реализация в различни творчески професии, включително и такива, свързани с дизайн в различни области, заради вроденото им чувство за естетика. Наред с него обаче в тях е развит и стремежа към стабилност, което ги прави отлични служители в сферата на банково и финансовото дело.

Близнаци
За тях е от особена важност работната среда да стимулира развитието им. Изпитват нужда постоянно да опитват нещо ново, да решават нови задачи, да се запознават с нови хора: еднообразието ги кара да се чувстват пленници на ужасна скука. Идеалната работа за тях е съчетание от постоянно учене на нещо ново и общуване с много хора. Отлично се справят с новите технологии, а така също имат поле за успешна изява като PR-специалисти и ръководители на проекти.

Рак
За тях е важно да бъдат полезни на хората. Обожават да дават съвети и да решават чужди проблеми, защото това ги прави щастливи. Мотивацията е от определящо значение за кариерните успехи на Раците – ако я няма, те просто губят интерес към работата. Представителите на тази зодия са прекрасни възпитатели, социални работници, а също така юристи, учители и ръководители. Още една сфера, в която могат да се изявят е медицина и красота, затова и често родените под този знак стават лекари, диетолози или козметолози.

Лъв
Обожаващите вниманието Лъвове често намират себе си в преподаването или политиката. Те обичат да вдъхновяват другите да стават по-добри. Лъвовете са едни от най-добрите началници, дори и независимо от това, че понякога могат да станат причина за провал на плановете. В такива случаи спасяват ситуацията с вродения си чар. Чувстват се отлично също така в творческа среда и често стават актьори, режисьори, дизайнери, писатели и журналисти, музиканти.

Дева
Девите са истински перфекционисти, затова и са смятани за идеалните работници. На ръководни позиции това им качество често се проявява като прекалена взискателност към другите. Оперират добре с големи обеми информация и умеят да управляват емоциите си, поради което често стават добри детективи, преводачи, редактори и коректори.

Везни
Едни от най-социалните знаци на зодиака, те умеят да обединяват хората, благодарение на способността си да „четат” в чуждите души и да разбират причините за дадена постъпка. Везните често използват това качество в професионалната си дейност затова и ще ги срещнете най-вече сред дипломатите, брокерите, мениджъри по продажба или преводачи. Изостреното им чувство за справедливост им дава възможност за отлична изява в сферата на правосъдието и правоохранителните органи, а комуникативността им е предпоставка за силна кариера в сферата на туризма и развлекателния бизнес.

Скорпион
Те умеят да пазят тайни като никой друг. Затова могат да станат отлични детективи, да отговарят за конфиденциални  документи и изобщо, да работят на всяко място, предполагащо тайни преговори. Освен това, могат да бъдат привлечени от медицината, а така също в логистиката и финансовата сфера.

Стрелец
Стрелците обичат задушевните разтовори и умеят да вдъхновяват хората за нови подвизи. Но обожават свободата и  йерархическите ограничения и правила могат да съсипят всички техни замисли. Пътешествията са голямата им страст и затова често се насочват към туризма или консултантски компании, предполагащи различни и чести командировки. Като идейни вдъхновители могат да се реализират в ролята на учители, доброволци или ръководители на младежки програми.


Козирог
Сериозни, прагматични и организирани Козирозите умеят да се справят с тежка работа и притежават достатъчно харизма и ентусиазъм, за да станат добри ръководители. Властта не ги плаши, достатъчно са амбициозни, умеят да довеждат нещата до успешен край и в повечето случаи са работохолици. Най-добре се чувстват в големи компании с ясно изградена йерархия. Могат да развият напълно потенциала си в качеството на мениджър, администратор, инженер.

Водолей
Независимо от своята свободолюбивост, Водолеите са готови да работят както самостоятелно, така и в голям колектив. Понякога е много трудно за другите да разберат родените под този знак— първоначално не приемат сериозно „гениалните” им идеи и могат да ги оценят едва след време. Наука, нови технологии, графичен дизайн, фотография или управление на проекти — Водолеите се проявяват най-добре именно в тези сфери.

Рибите
Рибите не се стремят да доказват нищо на другите, следват само собствената си интуиция. Представителите на този знак не се страхуват често да сменят сферата на дейност, в търсене на най-подходящото занимание за чувствителната им натура. Имат силно развито чувство за състрадание, поради което успешно се реализират като добри лекари. Също така  преуспяват в изкуството: музика, живопис или танци.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ