Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 август

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 август

Ретроградният Меркурий от своята фаза “де юре” / 13 август – 5 септември / възпрепятства или по-точно казано не благоприятства подписването на важди договори и споразумения.

Редно е да се съобразим с този водещ елемент от актуалната звездна ситуация, както и да не бързаме с намеренията си за сключване на брачни съюзи, за обявяване на годежи или на други лични празници.

Причината – подвастни сме на негативните си емоции. Те, от своя страна, се ръководят от чувства като ревността и съперничеството, които определено не водят към разбирателство.

Овен – Отдавна не сте се изявявали толкова целенасочено. По-правилно е да се каже, че сте последователно целеустремени. Резултатите няма да закъснеят. Очаквайте ги на 21 август. Това е важен и успешен ден. Отбележете го в календара си.

Телец – Раздирате се от колебания. Интуицията ви казва едно, разумът, друго. По кой път да продължите? По отношение на професионалните и бизнес делата тази дилема не води до нищо добро. По-добрият избор в този момент е да сте в отпуск или да изчакате.

Близнаци – Готови сте да обявите, че светът се е обърнал срещу вас. Непрекъснато изскачат технически проблеми или процесуални препятствия. Като с вързани ръце сте. Изчакайте да отмине вълната, за да решите как ще действате.

Рак – По средата на периода ви очакват успехи и резултатите от усилията ви през последните месеци ще са видни. Дотогава, продължете да мечтаете и да търсите начин за реализиране на намеренията.

Лъв – На 21 август е класическото слънчево затъмнение за годината. То може да преобърне живота ви, да ви покаже нов житейски път. Не се страхувайте да направите сами избор. Имате много възможности, а и сили не ви липсват.

Дева – Не всичко върви по предначертания от вас предварителен план. За околните, действията ви изглеждат хаотични, а в думите ви откриват противоречие. Дали ще ги изчистите преди да станат недоразумения, зависи от вас.

Везни – Вие сте най-смелите представители на Зодиака. Вашата сила и смелост ще дадат резултат – мнозина променят към добро своята професионална позиция, заемат следващ пост, започват собствен бизнес. Запомнете датите 21 и 23 август.

Скорпион – Вие сте изключително предпазливи. Вероятно вече сте се парили от ретроградния Меркурий и внимавате какво казвате и пред кого. Въздържате се от полагане на подписи. Ситуацията не възпрепяства появата на положителни новини на 26 и 27 август.

Стрелец – Седмицата е подходяща за уреждане на семейни и домашни дела. Ако те са във вашия дневен ред, не се колебайте да отсъствате от работа, за да го изпълнителните. Не се притеснявайте, че другаде пропускате нещо важно.

Козирог – Дните са динамични. Често ще се затруднявате да определите позицията си. Ако не схващате точно какво се очаква или изисква от вас на работното място, по-добре се въздържайте от самоинициатива, специално на 24 август.

Водолей – Всичко зависи от вашата организираност и от способността ви да се самодиспицплинирате. Успехи няма да липсват. Те са свързани с професията ви и с вашите преки задължения. Очаквайте с интерес и внимание събитията на 21 и 24 август.

Риби – Подвластни сте на чувствата си. Емоциите, както знаем, не стават за съветници, когато става дума за подготвяне на договори, споразумуния или за финансови обвързаности. Избгявайте по възможност подобни изблици поне до 26 август.

Даниела Евстатиева, дипломиран астролог

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ