Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 септември до 1 октомври

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 септември до 1 октомври

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 септември до 1 октомври

Периодът стартира успоредно с една, активно изявена звездна дисхармония. На 25 и на 26 септември тя би могла да предизвика неприятни ситуации с последици за обществата. Те ще са свързани или ще са предизвикани от умишлено погрешно тълкуване на истини и/или поради тяхното манипулирано представяне.

Опасността от вземане на нереалистични стопански и обществени решения става все по-осезаема с напредването на периода.

И на 30 септември, и на 1 октомври ще се оплакваме  къде от неразбиране на нашите проблеми, къде от съзнателно търсене на конфликт.

Овен - внимание. Не се надявайте вашите оплаквания или идеи да бъдат чути и още по-малко аплодирани от всеки. Умението ви да водите разговор, сега ще се отчете по онова, което създадете, например, малка, но сплотена група единомишленици. Без спорове на 25-ти.

Телец - отдавна не сте имали толкова уморителна седмица. Отгоре на това, нищо важно няма да бъде свършено. И накрая, ще се чувствате толкова изтощени сякаш сте изорали нивите по цял свят. За да не се докарате до там, не започвайте нищо, в което не сте убедени.

Близнаци - фантазията ви се е развихрила. Искате да видите свършена работа и сте готови да повярвате на всяко предложение, за което си мислите, че може да ви подпомогне. Не пропускайте да помислите дали в надпреварата с амбициите не забравяте за реалността.

Рак - вие сте нетърпеливи. Убедена съм, че вече сте сърбали попарата на своята прибързаност. Днес тя е повече от опасна. Възможно е сами и/или с чужда намеса да приемете за реални неща, идеи, варианти, които утре няма да вършат никаква работа.

Лъв - ако не се налага да сте активни на работното място, не вземайте инициативата в свои ръце. Дните ви трябват за оглеждане на обстоятелствата, а не за тяхното предрешаване. Колкото по-малко идеи предлагате, толкова по-спокойно ще преминат дните ви. Не го забравяйте.

Дева - страхувате се да започнете нещо ново и с право. Интуицията ви подсказва, че под повърхността има обстоятелства, които тепърва ще излизат наяве. На работното място лесно ще влизате в спор. Точно това не трябва допуснете, особено на 25 и на 26 септември.

Везни - вие сте доволни от свършеното през месеца. Не се увличайте в преследването на още задачи. Късметът вече ви изневерява. Поради това е недопустимо на 25 и на 29 септември да поемате риск. Тогава обстоятелствата се обръщат и отварят пред вас неизвестни. Внимавайте.

Скорпион - вие знаете как да се нахъсвате за работа. Мотивирани сте да успеете и сте готови да претворявате намеренията си. Вашите силни дни са 27 и 28 септември. Не ги пропускайте. Подтиквайте околните да си следват. Печелете доверие.

Стрелец - при вас ситуацията е различна от тази при останалите представители на Зодиака. Вие сте подвластни на емоциите, за вас са важни трепетите в любовта. Ако ви остане време и енергия, подкрепете зародилите се идеи с факти и ги запазете за следващата седмица.

Козирог - толкова сте напрегнати, трудно се разговаря с вас. Изнервеността ви се забелязва не само в работно-служебните отношения. Има я и на друго ниво - в личното общуване. Ето защо, не ви препоръчвам да се активизирате или да търсите нови съюзници, партньори. Кътайте старите връзки.

Водолей - ще успеете ли да си държите устата затворена? Острият ви език може да ви вкара в проблем на 25 и/или на 29 септември. Колко му е да се въздържите от изказвания за ден-два, особено ако споделя, че се зареждат дълги дни и седмици на обяснения и разговори?

Риби - бъдете съсредоточени. Не допускайте да ви влият и да променят мнението ви по отношения на намеренията, които вече сте обявили. Никой не е по-наясно със ситуацията днес. Покажете им, че можете да отстоявате позиция. Важно е. Сега градите своето утре.

Даниела Евстатиева, дипломиран астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

На днешната дата, 7 декември. Рождениците днес
Какво можем да научим от сагата около Сам Алтман за лоялността на работно място
"Пирогов" завежда колективен иск срещу министър Хинков, шефът на болницата поиска проверка от Прокуратурата
Цитат на деня
Времето: Валежите продължават, в масивите от Западна България ще се образува нова снежна покривка
Републиканците в Сената на САЩ блокираха нова финансова помощ за Украйна и Израел
Yum! Brands купува над 200 ресторанта на EG Group в Обединеното кралство и Ирландия
Терзиев: Крайният срок да имаме председател на Столичния общински съвет е 12 декември