Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 юни до 1 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 юни до 1 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 юни до 1 юли

В периода 27- 30 юни звездните вибрации ни зареждат със смелост, дръзновение, дори с безрасъдна смелост.

Не пропускайте да ги вложите в творчески импулси, вдъхновение и идеи. Не посягайте към тях, ако сте решили да се доказвате с амбиции.

Овен - Не е за вярване колко сте самоуверени. Нуждаете се от леко, симпатично поведение навън. Специално на 27 и на 28 юни, за да не вадите със собствените ръце горещите кестени от огъня, предложете консилиум. Пробвайте да синхронизирате мнението си това на другите.

Телец- Бих казала, че всичко ви е наред. Ситуацията ще се на шест, ако се вслушвайте в съвети и не позволите на настроенията да ви ръководят.Така показвате характер и ще привлечете хората към себе си. На 30 юни е възможно да се проявят здравословни проблеми от старото и логично естество.

Близнаци- Нищо интересно няма да се случи през периода. Това не означава, че няма да се появят проблеми. Сигурна съм, че вече ги имате. Уплетени сте се в служебен роман. На 26 и на 27 юни ще си блъскате главата как да постъпите. Не следвайте сърцето си. То е омагьосано и не разсъждава правилно.

Рак- Запълнили сте програмата си на max. Чудесно се справяте, но е важно да не вървите по гребена на вълната. На работното място трябва всеки ден да сте наясно колко сте отговорни. 

Лъв - Трупате гняв. Погледнато астрологически,имате основание. Но това не означава, че сляпо трябва да следвате инстиктити си. Помислете си какво разбирателство и сътрудничество можете да получите като нападате и обвинявате. Очаквайте провал на начинание.

Дева- Шарен беше този юни. В края си, след 27 юни ще ви се предостави по-голяма свобода. Това не ви се нрави, тъй като ще затънете в задачи, които не са по вкуса ви. Вие усещате как умишлено ви спъват. Ако имате възможност, отидете в командировка. Или направете самостоятелен проект.

Везни- На 27 юни не е изключено да се сблъскате с много проблеми и да попаднете в сериозни недоразумения. Плановете ви буксуват, а дадените обещания от вас и към вас потъват в забрава. Това не е повод да мислите, че всичко това сеслучва, защото не ви върви. Трябва повече да мислите.

Скорпион - Направо се щурате. Отстрани изглежда сякаш сте загубили посока. Любовта е свършила своята работа в предишните дни - разконцентрирала ви е. От 26 юни нататък се появява нов опасен фактор. Действате прибързано, нервни сте и невнимателни. Последиците са непредсказуеми.

Стрелец- Страстите ви ръководят. С голямо учудване ще разберете обаче, че те не са приоритет на емоционалния живот. Поне не и сега. На 26 и през следващите дни ще ви смае фактът, че употребявате два пъти повече страст в работата си. Колко и да ви харесва, не прекалявайте.

Козирог- С напредването на седмицата ще разбирате, че силите ви се увеличават, а размахът ви е все по-широк. Сами излезте от рутината и поискайте да видите света от друг ъгъл. Дошъл е моментът да покажете без стрес и амбиции собствените си възможности.

Водолей- До тук юни се представи като интересен и успешен период. За някои неизпълнени обещания и подведени надежди може да са повод за тежки лични равносметки. Не бързайте с крайните заключения, за да не изглеждат като глупави претенции.

Риби- Конфликтите при постигане на уговорки и сделки ще изпълнят последните дни от този юни. Няма да ви спори и в личния пазар, покупките. И още нещо трябва да забравите през този период - за действия, "подсигуряващи " атрактивността на вашия бизнес. След 26 юни заключете авоарите си, за да попречите на импулсите си да създадат проблеми за вашето кредитно досие.

Даниела Евстатиева, дипломиран астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ