Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 28 август до 3 септември

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 28 август до 3 септември

Седмицdта носи добри новини. Съпътства я хармоничен аспект между планети с голямо значение за социалния живот и за обществените отношения.

В личен план, настроението ще е отлично. Впечатляваме се от уменията на другите и полагаме усилия за общия успех, държим на прогреса и на духа на творчеството.

В интерес на истината, транзитиращото Слънце през знака на Дева не позволява на всички благоприятни черти на звездните аспекти да се разгърнат напълно.

И все пак. В проблемните моменти разчитам на желанието на мнозинството да се търсят алтернативни пътища.

Овен – Толкова сте сигурни в онова, което правите и сте напълно уверени в собствените сили и възможности, че не е възможно да не постигнете резултат. Дръжте на своето, не отстъпвайте и ще спечелите. Чудесен ден за начинания е 1 септември.

Телец – Отново се срещате с трудни казуси. От една страна, сте готови за битки, а от друга, претегляте дали не може да се справите без сражения. Противоречивата характеристика на седмицата не предполага еднозначен отговор.

Близнаци – Живеете със спомена за събитията през август. Все още се опитвате да довършите започнатото или да се оттървете от резултатите, които не ви вършат работа. Въздържайте се от инициативи и не подписвайте никакви важни документи.

Рак – Заемате се сериозно с належащите задачи. Край на отпускарския период. Предстоят важни дела и вашата инициативност ще е от решаващо значение. Не пропускайте да кажете на околните какво искате. Направете го преди 1 септември.

Лъв – При вас продължава ваканционната вълна. Развлеченията и забавленията са все така на първо място. До 1 септември няма проблем да се оставите на течението. След това, моля, запретнете ръкави. Чака ви много работа.

Дева – Не сте открили целта, на която да се посветите. Не желаете вашите намерения да бъдат обсъждани точно поради горната причина. Но и не искате околните да смятат, че бездействате. Сложна ситуация. Помислете как да уплътните дните.

Везни – Никакви рискове. Това е предпуреждението на звездите, отправено към вас и което важи за целия период. Преведете си го като знак за внимание както по отношение на служебните дела, така и в личните взаимоотношенията, в контактите с колегите.

Скорпион – Седмицата е вашето междуцарствие. Преценете как да използвате нейните дни. Вероятно, мнозина ще си позволят една по-лека програма, която да включва няколко дни за отмора. Тялото ви се нуждае от това.

Стрелец – Работите здраво и очаквате професионален успех. Той няма да закъснее. Предполагам, че ще имате възможност да обмислите по-далечните планове си през дните 1 – 3 септември. Обстоятелства ви помагат да си изработите стратегия.

Козирог – Неспокойни сте. Разбирате, че вашият свят се променя. Преди всичко, новостите са на работното място, във вашия бизнес. Това налага и вие да промените подхода си. Отсега се замислете как да постъпите.

Водолей – Захващате се с дела, които изискват сериозност, търпение и последователност. В тези начинания сте ненадминати. След 1 септември делникът ви обещава да е динамичен, т.е., такъв, какъвто го харесвате.

Риби – Не сте в състояние да пресечете със замах опитите на заобикалящите да ви влияят и да ви контролират. Разбирате какво целят, но все още не знаете как да им се опрете. С напредването на дните трябва да стигнете до идеята какво да е вашето поведение.

Даниела Евстатиева, дипломиран астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ