Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 април до 6 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 април до 6 май

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 април до 6 май

Пълнолунието на 30 април ще извади от дълбините на душата страсти и чувства, които нямат никакво място в бизнеса. Трябва да се съобразим с това предупреждение и да не показваме завист и ревност пред колеги, партньори и началници.

Около 6 май ситуацията изглежда къде-къде по-оптимистична. Не е нужно да правим чудеса, за да ни забележат, нито да се правим на герои, за да ни оценят по достойнство. Следвайте с поведението си препоръките от поговорката за златната среда и ще си спестите главоболия.

Овен – Отърсвате се от песимизма. Това ще се случи много по-бързо и ефективно, ако не държите толкова на своето мнение. Бъдете отворени за чуждите предложения и съвети. Не чакайте обстоятелствата да ви принудят да направите крачка към разбирателство. Изпреварете ги.

Телец – Повечето от характеристиките на седмицата ви влияят положително. Каквото решите, това става. Моля, не бъдете максималисти! За успеха ви в работата и професията днес се нуждаете от единомислие с колегите. Трудности при осъществяването на този план срещате на 3 и на 4 май.

Близнаци – Завършвате април в една безметежност. Ситуацията не се променя драстично в началото на май: очаквате нещо важно да ви случи или осени като даде тласък на действията ви. На 3 и на 4 май се въздържайте от мнение, което ще ви сблъска с позицията на висшестояща персона. 

Рак – Чувствате се самотни и без подкрепа, когато става дума за важни професионални или бизнес дела. Начинанията се случват бавно или преминават през множество препятствия. За да успеете и да сте в крак с промените, трябва да мислите бързо и да се адаптирате към обстоятелствата.

Лъв – Вие продължавате да реализирате своите напредничави идеи. С вас се работи лесно и бързо се стига до единодушие. Въпреки това, не е разумно да се опитвате да бъдете навсякъде и да сте компетентни по всички въпроси. Нищо чудно да подразните нечие честолюбие.

Дева – Краят на април/първата седмица от май ще преминат без сериозни или важни събития. Вие имате възможност да правите онова, което сте предначертали. Дано не е много, защото тялото и организмът ви се нуждаят от повече спокойствие. Не насрочвайте важни срещи преди 3 май.

Везни – Нищо конкретно няма да се случи през периода. Вие все още не можете да решите кое е най-доброто за вашето професионално представяне: да се приобщите към колектива или да продължите със самостоятелни инициативи. Имате възможност до 3 май да обмислите всеки от вариантите.  

Скорпион – Продължавате все така добре да владеете обстоятелствата и става онова, което сте намислили. Ако сте решили да почивате през тези дни, моля, направете го. Ще се почувствате не само по-добре, но и ще се заредите с енергия за работа през месец май.

Стрелец – Преживяхте някои промени. Мнозина отчитат, че условията на работното място или в бизнеса са се променили. Това не е негативна тенденция. Важното е да откриете нейния смисъл. Концентрирайте се върху активности, които разширяват познанията и ви подават полезна информация.

Козирог – Звездните влияния стимулират вашата активност. Вие сте готови с планове и дългосрочни проекти. Няма защо да се въздържате от стартирането им. Началото на май, специално, 2,3 и 4-ти, са отлични дати за професионални начинания. Не ги проспивайте. 

Водолей – Вие трябва да се овладеете. Напрежението, което излъчвате, се пренася върху работната атмосфера и влияе негативно на заобикалящите. Още повече, че вие не печелите от това нищо друго, освен здравословни неразположения. Замислете се по въпроса.

Риби – Чувствате се релаксирани. Допускам, че присъствието на повече почивни дни през седмицата си казва дума. В никакъв случай не си поставяйте големи и сериозни задачи за 3 и 4 май. Така или иначе, едва на 7-ми ще усетите, че сте готови за сериозна работа.  

Даниела Евстатиева, дипломиран астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ