Нов директор „Финанси“ в Мтел

Нов директор „Финанси“ в Мтел

Нов директор „Финанси“ в Мтел

Младен Маркоски е новият главен директор „Финанси“ в Мтел, съобщават от компанията. Той ще поеме поста от Милан Залетел.

Маркоски е вече член и на Управителния съвет.

„За мен е удоволствие да приветствам Младен Маркоски в нашия екип“, заяви Александър Димитров, изпълнителен директор на Мтел. „Убеден съм, че неговият богат международен опит, дългогодишната му практика в Telekom Austria Group и задълбочените му познания в сферата на финансите ще бъдат изключително ценни за нас. Освен това, той идва от съседна Македония, познава страната ни и това според мен ще направи адаптацията му тук по-лесна“, казва той.

До скоро Младен Маркоски беше директор „Контролинг“ на клъстера „Хърватска и Македония“ в Telekom Austria Group, където отговаряше за бизнес планирането и рипортинга на операторите Vipnet и One.vip.

Започнал е кариерата си като одитор в KPMG Македония. В телекомуникационния бизнес е от 2002 година, когато става част от финансовия екип на T-Mobile Македония. През 2007 година се включва в екипа, създал Vip Operator в Македония (сега One.vip) като част от Telekom Austria Group и до 2014 г. ръководи финансовия отдел на компанията. След обявяването на сделката за закупуването на blizoo Македония от TAG до 2015 година, Младен е главен директор „Финанси“, вицепрезидент и член на Управителния съвет на новопридобитата компания. В тази си роля е отговарял за цялостното финансово представяне на blizoo Македония.

Завършил е Факултета по икономика в университета „Св. Св. Кирил и Методий“ в Скопие, има магистърска степен по бизнес администрация от Cotrugli Business School и е преминал курсове за допълнителна квалификация по мениджмънт.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ