Ново назначение в КонтурГлобал Марица Изток 3

Ново назначение в КонтурГлобал Марица Изток 3

Ново назначение в КонтурГлобал Марица Изток 3

Марина Стефанова поема поста Мениджър „Устойчиво развитие и корпоративна социална отговорност“ в КонтурГлобал Марица Изток 3, съобщиха от компанията.

Настоящ Директор „Устойчиво развитие“ на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, МаринаСтефанова ще съвместява тази длъжност с поста в компанията, като ще оказва професионална подкрепа на екипа на КонтурГлобал Марица Изток 3 в областта на устойчивото развитие и КСО.

Ръководството на компанията е уверено, че богатият й опит и експертност в посочените области ще издигнат на още по-високо ниво дейността на компанията, насочена към развитие на човешкия капитал, опазване на околната среда и социалните инвестиции.

Марина Стефанова е магистър по право и бизнес администрация от СУ „Св. Климент Охридски“, специализирала е в университета “Кеймбридж”, Организацията за индустриално развитие на ООН (UNIDO) и Международната организация по труда (ILO). Притежава докторска степен по социално управление, сертифициран консултант по КСО, лектор в престижни университети в България и чужбина. Автор на повече от 15 специализирани публикации в областта на КСО на български и английски език. Носител на приза „Зелена личност за 2012 г.“ за представянето на България в RIO+20.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ