Дървото на живота - проверете вътрешната си хармония с този тест

Дървото на живота - проверете вътрешната си хармония с този тест

Живеем на скорост, стресът често не ни позволява да си поемем дъх. Трудно е да пазим спокойствието си и винаги да контролираме емоциите си.

Този експресен тест ще ви помогне да проверите доколко е устойчива психиката ви, можете ли да устоявате на жизнените несгоди.

Вижте тази картинка и отговорете липсва ли нещо и какво? Или е напълно завършена?

[[{"fid":"319790","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":740,"width":728,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Изображение: pixabay

Ключът към отговорите - на следващата страницаДървото е отражение на вашето светоусещане

  • Ако смятате, че му липсват листа, това означава, че по натура сте индивидуалисти. Не приемате външна намеса в живота ви. Вие сте готови да поемете отговорност за действията си, но не искате да бъдете отговорни за другите
  •  Смятате, че трябва да има листа, но само тук-там, така че отчетливо да виждате всяко от тях – това говори, че сте готови да поемете отговорност за другите, но само в краен случай.
  • Ако смятате, че дървото има твърде много клони – не обичате да сте сред многа хора, не ви допада и да сте част от колектив, предпочитате компанията на няколко близки.
  •  Обратното – иска ви се да добавите още клони! Вие сте много общителен човек, винаги търсите обкръжението на голяма компания и поставяте интересите на другите над своите.
  •  Ако ви се струва, че на картинката трябва да се добавят трева, корените на дървото, почва, това ви охарактеризира като надежден, силен и уверен в себе си човек.
  •  Ако ви се иска да добавите към дървото хралупа, къщичка или хранилка за птици, люлка или каквито и да е други допълнителни елементи в момента не сте в най-добрата си форма, животът не ви радва много.
  • Ако смятате, че дървото трябва да „оживее” като се добавят птици или животинче по клоните му, вие се чувствате специални, уникални, пълни със сила и желание да го докажете на целия свят.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ