Маркетинг

Реклама

|

ПР и събития

|

Гост на ресторант даде 10 000 долара на служителите

Гост на ресторант даде 10 000 долара на служителите

Гост на ресторант даде 10 000 долара на служителите

Посетител на ресторант в американския щат Флорида събра персонала от 10 души, за да му благодари за упоритата работа, а след това остави бакшиш от 10 000 долара. Случката е от по-рано този месец, когато мъж вечеря заедно със съпругата си и сина си в ресторанта за морски дарове Wahoo Seafood Grill, пише Асошиейтед прес.

Шон Шепърд, собственик на мястото, коментира, че получил обаждане от служителите си, които се похвалили с голямата си заработка. Първоначално не повярвал. „Проверете личната му карта и името на гърба на кредитната карта“, посъветвал той.

Системата за продажби в ресторанта потвърдила трансакцията. Шепърд проверил дали парите все още са там и на следващия ден. „Да гледам как тези хора получават чековете си беше почти толкова хубаво, колкото коледно утро“, коментира собственикът пред изданието „Гайнсвил Сън“.

Той допълни, че е много благодарен на човека, оставил бакшиша, защото служителите му са били много лоялни към ресторанта от началото на пандемията. Сред получателите на част от оставената сума е Ашли Грийн.

„Тя имаше тежък месец, не можеше да работи. Детето ѝ влиза и излиза от болницата. Беше наистина много стресиращо време за нея“, обясни Шепърд.

Самият той загубил 30 хил. долара, тъй като се наложило временно да затвори физическия си обект заради извънредната ситуация.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Най-важният критерий за успех в живота според Уорън Бъфет
Част от плаж потъна след вчерашното земетресение в Централна Гърция
БСП спешно задвижи процедура за имунитета на Борисов, ГЕРБ контрираха с въпрос за бутона "Еnter" (допълнена)
3,93 е средната оценка на матурата по български език и литература
Депутатите одобриха създаването на нова правна форма на дружество с променлив капитал
Google предприема мерки срещу служителите, които не ходят достатъчно често в офисите
Ердоган назначи жена за управител на централната банка на Турция
Бизнес парк София се трансформира в по-зелен и социален градски център