Как да наречем детето според зодията

Как да наречем детето според зодията

Как да наречем детето според зодията

Щастливите имена за личности, родени под знака на огнената стихия: Лъв, Стрелец и Овен – ако вашето дете ще се появи на бял свят в някоя от тези зодии, може да му изберете име според съветите на Олга Романив, известен руски психолог и астролог.

Много често родителите се ръководят от личния си вкус при избора на име за детето, понякога с това да е в съзвучие с бащиното и фамилното и също така да бъде уникално.

В същото време името, съпътстващо човек през целия му живот, носи своя енергетика, която може както да отслаби, така и да усили качествата на своя притежател. Свойствата, които носи името в себе си, могат да бъдат както в резонанс, така и в дисонанс със зодиакалните качества. За да се избегне взаимното неутрализиране или противоречие на тези енергии, е нужно да се отчита съпоставимостта на името и знака.

Хората с огнени зодии са активни и амбициозни индивидуалисти, затова е нужно да обърнете внимание на силните, енергични варианти на име.

Детето, родено под знака Овен, Лъв или Стрелец, обича да бъде в центъра на събитията и вниманието, да бъде лидер, завоевател, любознателен и авантюрист. Когато обмисляте как да го наречете, добре е да подчертаете тези качества.

Хубаво е звученето на името да запази природния темперамент, но да не изостря качества, присъщи на горещата огнена стихия, като избухливост, конфликтност и раздразнителност.

Овен

Момчета

Момчетата от тази зодия притежават силен, войнствен характер, и са благоприятни силни имена, например Борис, Борислав – който няма равен в борбата, Артур („човекът-мечка“, който не знае прегради), Никифор - победител, Марк – име, чийто произход се свързва с богът на войната Марс, покровител на зодията.

Момичета

За тях са подходящи не толкова силни, колкото смекчаващи буйния нрав имена, например борбена, но благоразумна Антонина, уверената в своята победа Вероника, Виктория, Ника, наречена на древногръцката богинята на победата Нике, заслужаващата доверие Елвира и Юлия, способна на героизъм.

Прочетете целия материал на сайта на Новите родители.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ