Как започва денят ви?

Как започва денят ви?

Как започва денят ви?

Денят се познава от сутринта. Всички сме чували тази фраза и тя не е възникнала случайно. Начинът, по който започвате деня си, може да разкаже много за вас. Първата мисъл, която възниква сутрин, определя посоката на вашия ден. Тя говори за това, което ни определя мислите ви и за това, което ви мотивира.

Ето какво разказват вашите сутрешни навици:

1. Проверявате часа

Умът ви е постоянно зает с различни мисли. Събуждайкии се, вече сте готови да работите. Енергични сте, точни и цените времето. Не искате да губите нито минута от времето си.

2. Изключвате алармата

Обикновено работите трудно, но предпочитате да работите в своя ритъм. Не ви харесва да ви нареждат. Чувствате се най-добре в среда, в която сте оставени сами на себе си. Винаги завършвате нещата си, без значение, кога.

3. Търсете близък човек

Хората, които на сутринта най-напред търсят любимия човек, в душата си са романтици, а може и да са твърде зависими от партньорите си. 

4. Гледате дълго тавана

Вие сте мечтатели. Често се опитвате да се завърнете в съня си и обичате да се гушите в леглото. Вие сте творчески индивиди, мислители и философи.

5. Обратно в леглото

Тези, които се събуждат и веднага заспиват, не се притесняват за нищо. Те са господари на времето си и приемат това с удоволствие. Сами са си шефове и сами решават, какво да правят. Безгрижни, но и дистанцирани.

6. Проверявате социалните мрежи

Вие сте силно зависими от признаването от други хора. Интересувате се от живота на другите и искате да разберете плановете им. Може би това не е най-добрата идея, но е трудно да се отървете от навика си.

7. Проверявате пощата си

Вие сте лидери в своята област. Винаги сте заети и цените всяка минута от времето си. Вие сте умни, точни и имате силна вътрешна мотивация.

8. Не проверявате нищо конкретно

Тези, които започват сутринта, без да имат определена цел в съзнанието си, имат творческо мислене. Изглежда, че започвате деня на чисто и можете да направите всичко, ако не ви бъде предложена конкретна задача. Обикновено сте готови за новия ден, но не сте сигурни, какво може да ви донесе той.

9. Събуждате се объркани

Изглеждате, не можете да разберете, какво трябва да правите. Нуждаете се от известно време, за да влезете в ритъма на деня, но щом изгрее слънцето, вие сте готови за действие.

10. Просто ставате от леглото

Вие сте от най-активните хора. Ставате и сте готови да завладеете света. Отивате веднага във фитнеса, излизате да тичате или започвате друго полезно нещо още от сутринта. Веднага щом станете, вие непрекъснато работите.

11. Оправяте леглото

Хората, които се събуждат и незабавно започват да подреждат леглото си, да почистват стаята и да правят други ежедневни дейности, са много организирани. Харесва ви, когато всичко е подредено по определен начин и понякога сте твърде взискателни.

12. Проклинате целия свят

Ако се събуждате сутрин в лошо настроение и проклинате всичко по пътя си, вие сте едни от най-честните хора. Винаги казвате, какво мислите, дори то да е крайно неподходящо.

Източник: АBC Fact

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ