Куп звезди в новия видеоклип за безопасност на British Airways

Куп звезди в новия видеоклип за безопасност на British Airways

Екип от знаменитости, включително британският шеф готвач Гордън Рамзи, актьорите Роб Бридън, сър Иън Маккелън и Танди Нютон, се появяват в забавния нов пред-полетен видеозапис на компанията British Airways, който трябва да се появи официално през септември.

Целта на видеоклипа със звездите е двойна: пътниците да обърнат внимание на инструкциите за безопасност, а също така и да се осведомят за глобалното партньорство между British Airways и благотворителната организация Comic Relief и нейните каузи.

"Надяваме се, че ще се насладите на новото видео за безопасност, което сме създали в сътрудничество с Comic Relief и известни личности, които вероятно ще познаете. Ще можете да го гледате на борда на самолетите ни от 1 септември 2017 г. Знаменитостите се прослушват в хумористичен скеч пред комика Асим Чаудри, като същевременно демонстрират процедурите за безопасност на въздухоплавателното средство", каза в изявление председателят и главният изпълнителен директор на British Airways, Алекс Круз. 

"Ние сме работили с Comic Relief от 2010 г. насам. Нашите клиенти вече са ни помогнали да съберем 16.5 млн. британски лири за различни каузи. Надяваме се новият видеоклип да ни позволи да надхвърлим целта ни да стигнем 20 млн. долара до 2020 г. "

И можем ли да приемем британски скеч, ако в него не присъства неповторимият сър Роуан Аткинсън в ролята си на забавния Мистър Бийн? Той се появява в края на видеото, разбира се без реплики, но с неподражаемото си присъствие, което говори повече от думите. Той събира разпилени монети, за да ги сложи в плик, адресиран до Comic Relief.

Но само изгледайте видеото. Ние се забавлявахме искрено.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ