„Семейство Симпсън“ предсказа пътуването на Брансън в Космоса

„Семейство Симпсън“ предсказа пътуването на Брансън в Космоса

„Семейство Симпсън“ предсказа пътуването на Брансън в Космоса

Сценаристите на „Семейство Симпсън“ отново се доказаха като добри пророци, коментират фенове на сериала. Още през 2014 година те са предсказали космическото пътешествие на предприемача Ричард Брансън, който основателят на Virgin Galactic успя да осъществи с още трима пасажери и двама пилоти на 11 юли.

"Провидението" всъщност е серията „Войната на изкуството“, излъчена на 23 март 2014 година и е част от 25-ия сезон на поредицата. В нея фалшификаторът на произведения на изкуството на име Клаус Зиглър разказва на Лиса Симпсън, че неговите фалшификати „носят удоволствие на хората навсякъде по света“, пише Deadline.

Това далеч не е първото предсказание, което прави сериалът. Сценаристите загатнаха за придобиването на 20th Century Fox от Disney, за президентския мандат на Доналд Тръмп и дори щурма на Капитолия от по-рано тази година.

Брансън пътува в Космоса миналата седмица, а полетът му продължи около 15 минути, преди да се върне обратно на Земята в компанията на тримата пасажери, които работят в компанията му Virgin Galactic.

Следващият милиардер, дал сериозна заявка да поеме на космическо пътешествие е Джеф Безос. Той се отправя към висините на 20 юли, когато се отбелязват 52 години от кацането на „Аполо 11“ на Луната.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ