България

Политика

|

Общество

|

От пощата: Благодаря за страхотното списание!

От пощата: Благодаря за страхотното списание!

Все по-рядко се случва нечии усилия да бъдат оценявани от другите. Като нация, някак в годините загубихме способността да ценим чуждия труд и да го показваме. Затова и хората, които пазят тази особена чувствителност за нас са сред добрите примери, които винаги трябва да бъдат споделяни. Един от тях е дългогодишният читател на списание Мениджър Йонко Чуклев, който трогна целия екип с една топла, лична история в писмо, изпратено на редакционната ни поща.  Публикуваме го с негово съгласие.

 
"Здравейте, редакционен екип на списание Мениджър,

Миналата седмица, при изнасяне от студентската ми стая, се натъкнах на гледка, подобна на тази в прикачената снимка и реших да ви споделя дългогодишната си история със списанието.

За първи път си купих Мениджър през декември 2011, когато бях първи курс студент по „Право“ в СУ.  Още първите броеве на списанието, които прочетох, ми разкриха напълно непознатия до тогава свят на бизнеса. Впоследствие историите, разказани между кориците на Мениджър, ме мотивираха да изуча в детайли на тънкостите на инвестициите, иновациите и мениджмънта.

Последните 6 години приех списанието като ежемесечен източник на знание за новите тенденции на пазара, промените на глобалната политическа сцена, етикет на поведение в корпоративна среда, както и за историите на успешни родни предприемачи. Желанието ми за развитие през това време ме доведе до множество успехи, които не бих си представил през 2011 – успях да спечеля стипендия за лятно училище по инвестиции в London School of Economics, да стана победител в конкурса на investor.bg за икономическо есе, да взема участие в няколко интервюта в икономическите телевизии Bloomberg TV Bulgaria и Bulgaria on Air и да се класирам в топ 10 автори на финансовия сайт The Market Mogul.

През годините Мениджър изигра много важна роля в професионалния ми път и  затова искам да ви благодаря, че ежемесечно изготвяте толкова качествени, поучителни и интересни истории, интервюирате личности, които са чудесен пример за българската аудитория  и ви пожелавам да продължавате да сте все така упорити и успешни в начинанието си.

Аз, от своя страна, ще продължа да бъда ваш читател, да се развивам в областта на финансите и инвестициите и се надявам един ден да достигна страниците на Мениджър като една от успешните личности на родната бизнес арена.

Поздрави и благодарности,

Йонко Чуклев"

И ние благодарим!
 

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ