Шестима пребиха жестоко ученик в центъра на Ловеч

Шестима пребиха жестоко ученик в центъра на Ловеч

Ученик от 12 клас на Софийската духовна семинария "Св. Иван Рилски" е бил брутално пребит в центъра на Ловеч. Момчето е удряно и ритано, основно в главата, с хладнокръвна жестокост от шестима тийнейджъри, съобщи в. "24 чаяса". Пребитият младеж, Росен Нечов е в болница в силен шок, а за нараняванията му е освидетелстван от съдебен лекар.

Поводът за жестокия побой, по разказа на момчето, е, че си пишело с бивша съученичка в месинджър. В деня на агресивното нападение срещу него си дошъл от София и вечерта излезли със сестра си да се разходят. Имали и уговорки да се видят с момичето, с което младежът поддържал приятелски отношения в градската градина.

Момчето и сестра му отишли на уговореното място, но съученичката я нямало - вместо нея там били няколко момичета. Тръгнали заедно към новия храм "Св. св. Кирил и Методий", когато изведнъж били заобиколени от 6 момчета. Росен казва, че познава четирима от тях. Единият го попитал какво е писал на бившата съученичка и момчето започнало да му обяснява, посегнало дори да извади телефона си, за да покаже кореспонденцията, когато го нападнали с юмруци в земята.

Росен бил повален на земята и всички се включили в ритането основно по главата му. "Стига", молел се той, докато се опитвал да се прикрие с ръце, но ритниците не секвали. Опитал да стане и тогава силен удар го уцелил в устата. "Припаднах и повече нищо не помня", разказа още младежът. От сестра си разбрал впоследствие, че побоят продължил ни след като изгубил съзнание.

За случая са уведомени полицията и Районна прокуратура-Ловеч, където е внесена жалба. Росен и майка му силно се надяват, че побойниците ще получат справедливо наказание, за да не пострада и друг невинен.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ